ΤΟΠΙΚΑ

Βραβεύεται σήμερα ο Νικήτας Πρίντζος

βραβεύεται-σήμερα-ο-νικήτας-πρίντζος-629163

Το δεύτερο βραβείο μέσα σε έναν μήνα θα λάβει σήμερα Τετάρτη ο πρόεδρος της Ε.Α.Σ. Βόλου και η γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ, στις 14:00 μ.μ. στο Προεδρικό Μέγαρο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Η γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ αποτελεί «φωτεινό παράδειγμα» για την Ελλάδα, καθώς μέσα σε περίοδο οικονομικής κρίσης έχει καταφέρει να βρίσκεται σε διαρκώς ανοδική πορεία, τη στιγμή που έχουν καταρρεύσει σχεδόν όλοι οι συνεταιρισμοί, το πνεύμα συνεργατικότητας, το πετυχημένο παραγωγικό μοντέλο και η αποτελεσματική διοίκηση.

Μάλιστα σχεδόν πριν ένα μήνα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Τσαυτάρης είχε βραβεύσει τον κ. Νικήτα Πρίντζο και τη Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη.

Οπως διευκρίνισε ο κ. Πρίντζος: «Η βράβευση αυτή γίνεται για το ότι η Ε.Α.Σ Βόλου και η ΕΒΟΛ παρά την κρίση που βιώνει η πατρίδα μας είναι μία υγιής επιχείρηση και αποτελεί πρότυπο συνεταιριστικής οργάνωσης, παράδειγμα προς μίμηση για όλο το συνεταιριστικό κίνημα και αυτό γιατί παρεμβαίνει αποτελεσματικά στον αγροτικό χώρο και προσφέρει αρίστης ποιότητας προϊόντα στο καταναλωτικό κοινό, αποτελεί δε εμπόδιο διαμόρφωσης μονοπωλιακών καταστάσεων στο θεσσαλικό κάμπο».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου