ΤΟΠΙΚΑ

Με τον κόσμο στο πλευρό του ο Ολυμπιακός στο Χαϊδάρι

με-τον-κόσμο-στο-πλευρό-του-ο-ολυμπιακ-851206

Με τον κόσμο στο πλευρό του θα αγωνισθεί την Κυριακή ο Ολυμπιακός στο Χαϊδάρι, καθώς οι οργανωμένοι φαίνεται να άλλαξαν στάση, «αφήνοντας» την αποχή, ενώ τώρα θέλουν να στείλουν μήνυμα πως επιθυμούν το παραπάνω και το καλύτερο…
Στην ανακοίνωση του Austrian Boys Club αναφέρονται τα εξής: «Από το παιχνίδι του Χαϊδαρίου το Club ξεκινά την προετοιμασία σε όλα τα επίπεδα για τη νέα χρονιά, με την ελπίδα ο Ολυμπιακός να ανέβει στη Σούπερ Λίγκα. Διοργανώνουμε μεγάλη εκδρομή στο Χαϊδάρι, κατά πρώτο λόγο για να βοηθήσουμε την ομάδα να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία το συντομότερο και κατά δεύτερο για να περάσουμε το μήνυμα πως δεν αντέχουμε άλλο τη Β’ Εθνική και απαιτούμε τη νέα αγωνιστική χρόνια η ομάδα μας να ανέλθει στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκα. Πληροφορίες – συμμετοχές στα τηλέφωνα 6944580685 – 6938676856».
Πάντως είναι αβέβαιο αν θα ακολουθήσει αρκετός κόσμος στο Χαϊδάρι, όπου στην τελευταία του επίσκεψη εκεί ο Ολυμπιακός είχε αρκετό κόσμο και μια από τις καλύτερες κερκίδες εκτός έδρας, αν και έχασε!!! Ο Ολυμπιακός δεν έχει κερδίσει ποτέ στο Χαϊδάρι (είχε χάσει 3-1 την τελευταία φορά που έπαιξε εκεί), ενώ φέτος στο ματς του α γύρου ήρθε 1-1 στο Βόλο.
Πάντως 12 αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μια διαφορά ασφαλείας οκτώ βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού, όπου βρίσκεται ο επόμενος αντίπαλος, και μια διαφορά 9 βαθμών από τις ομάδες που διεκδικούν άνοδο και μεταξύ αυτών είναι και ο μεθεπόμενος αντίπαλος.
Στον Ολυμπιακό βλέπουν ξεχωριστά τα δυο ματς που ακολουθούν την Κυριακή στο Χαϊδάρι και την Τετάρτη στο Βόλο με Ιωνικό, αφού έτσι κι αλλιώς έχουν μια διαφορετικότητα μεταξύ τους, μιας και ένα είναι εκτός και ένα εντός, αλλά και οι αντίπαλοι είναι διαφορετικοί, έχοντας διαφορετικούς στόχους την παραμονή και την άνοδο.
Ο Σταύρος Διαμαντόπουλος σκέφτεται και τις αλλαγές που θα κάνει στα επόμενα, αν και τα νέα πάντως είναι ευχάριστα για τον Αγγελόπουλο, ο οποίος θα προλάβει τον αγώνα της Κυριακής με το Χαϊδάρι.
Αντίθετα ο Γεωργιάδης, που υπέστη τράβηγμα στον ορθό μηριαίο, θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 1 περίπου μήνα, που σημαίνει ότι χάνει τα τέσσερα προσεχή παιχνίδια του πρωταθλήματος και η επανεμφάνισή του αναμένεται μετά το Πάσχα και στο ματς με την Καλλιθέα στο Βόλο.
Όσον αφορά στους δύο τιμωρημένους, Πακάλτση και Πέτρου, αποφασίστηκε ο πρώτος να εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών στα παιχνίδια με τον Ιωνικό (9/4) και τον Πιερικό την 26η αγωνιστική (20/4). Ο δεύτερος θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με τον Πιερικό. Αυτό σημαίνει πως το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο των «ερυθρολεύκων» θα δώσει κανονικά το «παρών» τόσο στον αγώνα με το Χαϊδάρι την Κυριακή, όσο και στο ματς με την Καστοριά στο Βόλο.
Προβληματισμός ακόμη υπάρχει και από το γεγονός ότι για μια ακόμη φορά δυο κρίσιμα ματς γίνονται σε ένα 4ημερο και θα υπάρχει κόπωση των παικτών, που πάντως έχουν μάθει από δύσκολα και συνεχή ματς, όταν η ομάδα κατάφερε μέσα σε 22 ημέρες να πετύχει 5 σημαντικές νίκες (με Καλαμάτα (24/2), Γιάννενα (27/2), Θρασύβουλο (9/3) στο Βόλο και Αιγάλεω (2/3), Άγιο Δημήτριο(16/3) εκτός) και να ανεβεί βαθμολογικά, ώστε πλέον να αγωνίζονται με λιγότερο άγχος και με καλύτερη ψυχολογία στα παιχνίδια που ακολουθούν, καθώς βρίσκονται ακόμη πιο κοντά στον πρωταρχικό τους στόχο, που είναι η άνετη παραμονή στην κατηγορία.
Τώρα το κυριακάτικο ματς στο Χαϊδάρι είναι αυτό που όλοι βλέπουν και έχουν ως στόχο το θετικό αποτέλεσμα, αν και είναι ένα δύσκολο παιχνίδι από τη στιγμή που η αθηναϊκή ομάδα δίνει τη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού (βρίσκεται στην 16η θέση με 21 βαθμούς) και προέρχεται από ισοπαλία που απέσπασε στην Καλαμάτα.

*Την Κυριακή η ομάδα Νέων του ΑΣΚ Ολυμπιακού θα υποδεχθεί στις 12 το μεσημέρι στο γήπεδο της Νεάπολης την Καστοριά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου