ΤΟΠΙΚΑ

Με «θέρμη» για το τρίποντο η Νίκη

με-θέρμη-για-το-τρίποντο-η-νίκη-851206

Μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια μετράει η Νίκη Βόλου τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, όμως μετά την τελευταία παρουσία στην έδρα των Γιαννιτσών η ψυχολογία άλλαξε και το ζητούμενο είναι το αποτέλεσμα της νίκης την ερχόμενη Κυριακή.

Το παν για τη Νίκη
Η ομάδα της Νέας Ιωνίας θα φιλοξενήσει τον Θερμαϊκό Θέρμης και το μόνο που σκέφτονται άπαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο, είναι ο τρόπος με τον οποίο η ομάδα θα επιστρέψει στις επιτυχίες. Άλλωστε οι κυανόλευκοι έχουν να γευτούν την χαρά, που δίνει η κατάκτηση της νίκης, από τον αγώνα κόντρα στο σύλλογο ΑΕ Γιάννενα με σκορ 3-1 στην πρώτη του Νίκου Κουρμπανά στον κυανόλευκο πάγκο. Από τότε μέχρι σήμερα η Νίκη έχει φέρει: ισοπαλία απέναντι σε Λαμία εκτός έδρας, ήττα από Αναγέννηση Καρδίτσας εντός έδρας, ήττα από Εθνικό Κατερίνης εκτός έδρας, ισοπαλία με Ένωση Θράκης εντός έδρας και ισοπαλία με Αναγέννηση Γιαννιτσών εκτός έδρας. Μάλιστα στο τελευταίο ματς οι παίκτες του Κορίνθιου τεχνικού θα μπορούσαν να έχουν πάρει και τη νίκη, αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική τους προσπάθεια και είχαν λίγο περισσότερη τύχη. Όπως είναι φυσιολογικό η ψυχολογία έχει ανέβει βάσει της τελευταίας προσπάθειας, αλλά αυτή δεν είναι αρκετή, καθώς μια καλή εμφάνιση θα πρέπει να συνδυαστεί και από την κατάκτηση των τριών βαθμών. Το μόνο βέβαιο είναι πως ο κυριακάτικος αγώνας μόνο εύκολος δεν πρόκειται να είναι, μιας και ο Θερμαϊκός αποτελεί μια από τις ποιοτικότερες ομάδες της Γ Εθνικής Κατηγορίας. Ο κυανόλευκος τεχνικός όμως έχει επισημάνει τις δυσκολίες της κυριακάτικης αναμέτρησης στους ποδοσφαιριστές του και περιμένει από τους παίκτες του, το κάτι παραπάνω από τα περασμένα παιχνίδια έδρας. Τις δύο ομάδες χωρίζει μια
απόσταση τεσσάρων βαθμών με τους πράσινους να έχουν 32 βαθμούς και την Νίκη 28.

Καλύτερα ο Ντούλας
Ενα πρόβλημα που αντιμετώπιζε η τεχνική ηγεσία ήταν και η κατάσταση του Νίκου Ντούλα. Ο 22χρονος επιθετικός αποκόμισε ενοχλήσεις στον τένοντα στην αναμέτρηση με τα Γιαννιτσά. Τις τελευταίες ημέρες ακολούθησε θεραπεία και από χθες ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα, το οποίο και διεκπεραίωσε δίχως πρόβλημα. Σήμερα θα προπονηθεί με το υπόλοιπο σύνολο και όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται στην αποστολή για το ματς της Κυριακής. Παράλληλα επιστρέφει και ο Μιχάλης Κουτσογιάννης, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής από τιμωρία, λόγω συμπλήρωσης καρτών.

Συλλαλητήριο οι οργανωμένοι
Συλλαλητήριο ώστε να αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς στην αγαπημένη τους ομάδα, ετοιμάζουν την Τετάρτη 16 Απριλίου οι οργανωμένοι φίλοι της Νίκης Βόλου. Από πολλούς υπάρχει η άποψη, πως η ομάδα της Νέας Ιωνίας αξίζει καλύτερης τύχης και κάτι τέτοιο θα γίνει γνωστό στο συλλαλητήριο, που θα λάβει χώρα στην Πλατεία Δημαρχείου. Οι οργανωμένοι με πανό, που έχουν αναρτηθεί σε κεντρικά σημεία της πόλης, καλούν τον απλό κόσμο του κυανόλευκου συλλόγου να παραστεί πλάι τους, ώστε να απαιτήσουν καλύτερες ημέρες για τον ιστορικό σύλλογο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου