ΤΟΠΙΚΑ

Γενική συνέλευση συγκαλεί ο «Μήτσος Παπαρήγας»

γενική-συνέλευση-συγκαλεί-ο-μήτσος-π-631306

Γενική συνέλευση συγκαλεί αύριο Τετάρτη στις 6.30 το απόγευμα η διοίκηση του συνδικάτου Μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας» στο Ε.Κ.Β. για την ενημέρωση των μελών του εν όψει της πανεργατικής απεργίας που έχει προκηρυχθεί για τις 6 Νοεμβρίου.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση – κάλεσμα: «χωρίς σταματημό κυβέρνηση, Ε.Ε., τρόικα, βιομήχανοι και εργοδότες συνεχίζουν και παίρνουν με αμείωτη ένταση μια σειρά καταστροφικών μέτρων για εμάς και τις οικογένειές μας. Αυτά έρχονται να προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα που μας έχουν φέρει στη σημερινή άθλια κατάσταση.

Γιατί μπροστά στη λαίλαπα των κουτσουρεμένων μισθών, των απολύσεων, της απλήρωτης εργασίας, της ανεργίας, της φοροληστείας και των χαρατσιών, της ιδιωτικοποίησης παιδείας – υγείας – πρόνοιας είναι ανάγκη να βγούμε μπροστά ακόμα πιο δυναμικά και αποφασιστικά με την πανεργατική απεργία στις 6 του Νοέμβρη.

Για να γίνει αυτό πράξη και να έχει επιτυχία η απεργία είναι ανάγκη τώρα να συζητήσουμε οι εργάτες του κλάδου μεταξύ μας, να κουβεντιάσουμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε, τα προβλήματα που έχουμε».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου