ΤΟΠΙΚΑ

ΑΜΑΡ ΑΝΤΑΝΤΙ: Οι επισκέψεις του προέδρου της ΔΕΜΑ

αμαρ-ανταντι-οι-επισκέψεις-του-προέδρ-851206

Συνεχίστηκαν χθες για τρίτη ημέρα η επίσκεψη του προέδρου της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων κ. Α. Αντάντι στη Μαγνησία.
Το προηγούμενο τριήμερο ο Αλγερινός πρόεδρος της ΔΕΜΑ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τους Δημάρχους Βόλου και Νέας Ιωνίας και να περιηγηθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις, όπου θα γίνουν τα περισσότερα από τα αγωνίσματα. Προχθές το μεσημέρι μαζί με τον κ. Κούβελο ο κ. Αντάντι επισκέφθηκε την Αργώ στον όρμο των Πευκακίων, όπου είναι προσορμισμένο το ομοίωμα του μυθικού πλοίου, ενώ λίγες ώρες αργότερα μετέβη στην Πορταριά, πραγματοποιώντας μία ολιγόλεπτη στάση και στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο φάκελο ως Προπονητήριο για τις αθλητικές αποστολές των μεσογειακών χωρών που θα πάρουν μέρος στους Αγώνες. Ακόμη το βράδυ της Τρίτης ο κ. Αντάντι που συνοδεύονταν από τον κ. Γ. Γερόλυμπο που είναι αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και μέλος της ΔΕΜΑ μετέβη στη Μακρινίτσα, όπου ξεναγήθηκε στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Κοινότητας.
Χθες το πρωί ο κ. Αντάντι επισκέφθηκε το Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου, ενώ στη συνέχεια με το τρενάκι το Πηλίου από τα Λεχώνια επισκέφθηκε τις Μηλιές, όπου στον παραδοσιακό σταθμό της έδρας του Δήμου τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Απόστολος Αρέθας, ο οποίος στη συνέχεια προς τιμήν του παρέθεσε γεύμα στην πλατεία. Στην επίσκεψή του στις Μηλιές τον κ. Αντάντι τον συνόδευαν οι Αντιδήμαρχοι Βόλου Απόστολος Φοινικόπουλος και Δημήτρης Δερβένης. Χθες το βράδυ προς τιμήν του κ. Αντάντι σε κοσμική ταβέρνα της συνοικίας των Παλαιών ο Δήμος Βόλου παρέθεσε επίσημο δείπνο. Στο δείπνο παρακάθισαν όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου.
Το σημερινό πρόγραμμα του Προέδρου της ΔΕΜΑ περιλαμβάνει επίσκεψη στη γειτονική Λάρισα, όπου προγραμματίζονται επισκέψεις του στις αθλητικές εγκαταστάσεις που συμπεριλαμβάνονται στο φάκελο για τη διεξαγωγή αγωνισμάτων των Μεσογειακών Αγώνων. Ο πρόεδρος της ΔΕΜΑ θα επιστρέψει στο Βόλο αργά το απόγευμα και λίγο αργότερα θα συναντηθεί με το Νομάρχη Μαγνησίας Απόστολο Παπατόλια. στη Νομαρχία.
Αύριο το πρωί ο κ. Αντάντι θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο Βόλου, ενώ λίγη ώρα αργότερα είναι προγραμματισμένη μία μικρή κρουαζιέρα μέχρι το Τρίκερι και τη Σκιάθο. Το πρωί του Σαββάτου θα επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο του Διμηνίου και το ανάκτορο της Αρχαίας Δημητριάδας, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί την πλαζ του ΕΟΤ στις Αλυκές, εκεί όπου είναι προγραμματισμένο να γίνει το αγώνισμα του μπιτς βόλεϊ κατά την περίοδο των Μεσογειακών Αγώνων, ενώ ακολούθως θα επισκεφθεί το συγκρότημα Τσαλαπάτα και το ομώνυμο Βιομηχανικό Μουσείο.
Το απόγευμα του Σαββάτου ο κ. Αντάντι θα παραβρεθεί στην έναρξη των Βαλκανικών Αγώνων Καράτε που διεξάγονται στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου