ΤΟΠΙΚΑ

Παρά θιν αλός

παρά-θιν-αλός-851206

Με “μανιφέστο” ο Πολύδωρας, με δική του “πλατφόρμα” ο Τατούλης, με αντιρρήσεις οι συνδικαλιστές, μια χαρά πορεύεται η “αρραγής ενότητα”…

Δεν μιλάμε βέβαια για την προσωπική πολιτική της Ντόρας, που δυσκόλεψε κάθε κουβέντα για το Σκοπιανό…

Ο Καραμανλής έκανε την… έκπληξη, όπως βλέπετε και στο τέλος, στη φωτογραφία, εμφανιζόμενος ως “Alexander the Great” για να πείσει για τα δίκια μας.

Οι στηρίξεις της τελευταίας στιγμής από Βουλγαρία και Πορτογαλία, άλλαξαν ελαφρώς το μενού στο δείπνο των ηγετών του ΝΑΤΟ, όμως πάλι στο τέλος ο λογαριασμός σε εμάς θα έλθει προς εξόφληση. Τι έφαγαν οι άνθρωποι! Τόσα λεφτά για κόλλυβα…

Μάλλον από σήμερα θα καταλάβουμε τι σημαίνει αμερικανική πίεση, αφού η χθεσινή στάση του Μπους ήταν μεν επιβεβλημένη για να αποφευχθεί το ελληνικό βέτο, όμως δύσκολα θα υποχωρήσει από τις θέσεις και επιδιώξεις του.

Στην κυβέρνηση από χθες το βράδυ τραγουδάνε “first we take Boucurest, then we take Berlin”. Μάλλον δεν κατάλαβαν το μήνυμα ότι στα μεγάλα θέματα απαιτείται κοινή στάση και συνεννόηση.

Ο Μητσοτάκης δεν πήγε Βουκουρέστι, έμεινε πίσω από το φράχτη να παρακολουθεί και να υποκινεί και την έκανε τη γκαντεμιά του στη χθεσινή λεζάντα της φωτογραφίας… Καλά να πάθουμε.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου