«Απαράδεκτος» ο υπουργός Ανάπτυξης

Τελευταία ενημέρωση: 2008-04-02, 00:00:00
Επίθεση στον υπουργό Ανάπτυξης Χρήστο Φώλια εξαπέλυσε χθες η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας, καταγγέλλοντας τις δηλώσεις που έκανε, χαρακτηρίζοντας “στρατό κατοχής” τους απεργούς για το ασφαλιστικό.
Ο θόρυβος που προκάλεσαν οι δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης προκάλεσαν την παρέμβαση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τοπικά, που κάνει λόγο για “αυταρχική συμπεριφορά” και καλεί την κυβέρνηση και τα στελέχη της τοπικά αλλά και εθνικά να “επαναφέρουν στην τάξη” τον κ. Φώλια.
“Γνωρίζοντας πλέον την τακτική του αυταρχισμού που ακολουθεί η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, επισημαίνει η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας, αγνοώντας προκλητικά τη λαϊκή κατακραυγή, δεν απορούμε καθόλου για το ύφος των δηλώσεων του υπουργού Ανάπτυξης Χρήστου Φώλια στο Βόλο “περί στρατού κατοχής”.
Ως “στρατό κατοχής” αντιλαμβάνεται προφανώς ο υπουργός Ανάπτυξης τους χιλιάδες απεργούς που έχουν κατακλύσει τους δρόμους τριάντα και πλέον μέρες τώρα, ζητώντας από την κυβέρνηση να αποσύρει το αντεργατικό ασφαλιστικό νομοσχέδιο που απορυθμίζει την Κοινωνική Ασφάλιση.
Ως “στρατό κατοχής” αντιλαμβάνεται προφανώς ο Υπουργός Ανάπτυξης τις χιλιάδες εργαζόμενες μητέρες που βλέπουν να καταστρατηγούνται τα δικαιώματά τους.
Αυτό που προφανώς δεν αντιλαμβάνεται ο υπουργός Ανάπτυξης, είναι το ποτάμι της οργής που έχει ξεχειλίσει ενάντια στην αντιλαϊκή και αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.
Θα περίμενε κανείς από το κατά τα άλλα “λαλίστατο” Μέγαρο Μαξίμου να έχει καταδικάσει το αντεργατικό παραλήρημα του κ. Φώλια. Φαίνεται όμως ότι συμφωνούν απόλυτα με τα όσα ο ίδιος υποστήριξε, γι’ αυτό και “ποιούν τη νήσσα...”.
Η Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας καταγγέλλει ως απαράδεκτη και εκτός κάθε δημοκρατικής λογικής” τη συμπεριφορά του κ. Φώλια απέναντι στους χιλιάδες απεργούς κατά του ασφαλιστικού και καλεί την κυβέρνηση και τους εκπροσώπους της τοπικά και εθνικά, να επαναφέρουν στην τάξη τον υπουργό Ανάπτυξης, που, όπως υπογραμμίζεται, με τα όσα δήλωσε από το Βόλο, αποκάλυψε τις πραγματικές προθέσεις της κυβέρνησης.
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
3
=