ΤΟΠΙΚΑ

Δύο προσφυγές στον Εθνικό Ολυμπιακό

δύο-προσφυγές-στον-εθνικό-ολυμπιακό-851206

Με Καβάλα την Κυριακή αγωνίζονται οι ερυθρόλευκοι για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής

Στη λύση της προσφυγής κατέφυγαν δύο από τους τρεις ερυθρόλευκους ποδοσφαιριστές του Εθνικού Ολυμπιακού που είναι εκτός πλάνων. Η ομάδα του Βόλου έχει να σκέφτεται και την επιστροφή της στους αγωνιστικούς χώρους ταυτόχρονα, καθώς την Κυριακή στην Καβάλα θα αγωνιστούν για την 22η ημέρα του πρωταθλήματος. Στα θετικά η επιστροφή των Τσατσαλίδη και Μακρή σε φουλ ρυθμούς προπόνησης.

Προσφυγή Μητσιόπουλου-Ευθυμιάδη
Στη λύση της προσφυγής κατέληξαν δύο από τους τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν φαίνεται να υπολογίζονται πια από τη διοίκηση του Εθνικού Ολυμπιακού. Ο λόγος γίνεται για τους Γιώργο Μητσιόπουλο και Παναγιώτη Ευθυμιάδη, οι οποίοι και ζητούν την καταβολή των συμφωνηθέντων και όλο το μέρος του συμβολαίου τους. Βέβαια από τη στιγμή που το ερυθρόλευκο ΤΑΠ αντιπροτείνει την καταβολή μόνο των δεδουλευμένων, η λύση θα βρεθεί στα δικαστήρια.

Καραναστάσης: «Θέλω να μείνω»
Από την άλλη εκτός πλάνων αλλά και προπονήσεων έχει μείνει και ο Καραναστάσης, όμως δεν δείχνει να εγκαταλείπει τη θέλησή του να επιστρέψει στο ερυθρόλευκο συγκρότημα, δηλώνοντας στον “ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ”: “Εχω μιλήσει με τον πρόεδρο όσον αφορά στο οικονομικό και θέλω να βρεθεί κάποια λύση. Ποτέ δεν έκρυψα την θέλησή μου να παραμείνω στην ομάδα και να βοηθήσω με τη σειρά μου.”

Να βρει λύσεις…
Πέρα πάντως από τα προβλήματα σε δικαστικό επίπεδο τους ερυθρόλευκους απασχολεί και η συνέχεια στο πρωτάθλημα. Από την αναμέτρηση της Καβάλας θα απουσιάσει ο Παπαγιαννόπουλος καθώς ούτε χθες κατάφερε να προπονηθεί και έτσι θα ακολουθήσει θεραπεία, ώστε να βοηθήσει στη συνέχεια. Όμως σε καλύτερη μοίρα βρίσκονται οι Μακρής και Τσατσαλίδης, καθώς χθες προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς. Το θετικό είναι πως κανένας από τους δύο δεν είχε ενοχλήσεις και έτσι μπορούν να υπολογίζονται ξανά. Μοναδικό αγκάθι η απραξία των δύο τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς έμειναν εκτός προπονήσεων. Οι ερυθρόλευκοι στην αγωνιστική της Κυριακής δεν έχουν τίποτα να χάσουν, παρά μόνο να κερδίσουν στην έδρα της πρωτοπόρου ομάδας στη βαθμολογία της Γ Εθνικής και τον Βόρειο Όμιλο. Άλλωστε, όπως τονίζει και ο ερυθρόλευκος τεχνικός Κώστας Σταματίου, “δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα μέσα σε μια δυνατή έδρα. Κόντρα στην Καβάλα μπορούμε να μετρήσουμε παράλληλα και τις δυνάμεις μας και να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε και πόσο μας επηρέασε η διακοπή”

Ο Γκρανάς στην Καβάλα
Ο κ. Χ. Γκρανάς από την Θράκη θα είναι ο διαιτητής στο Δημοτικό Στάδιο Ανθή Καραγιάννη της
Καβάλας. Στον ρόλο των βοηθών θα βρεθούν οι κ.κ. Ι. Ρόιδος και Γ. Χαμαλίδης, επίσης από τον ίδιο σύνδεσμο, ενώ χρέη τέταρτου θα έχει ο κ. Ν. Παρασκευούδης της Δράμας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου