ΤΟΠΙΚΑ

Λύση για το Κέντρο Υγείας και τον Α.Σ. Αργαλαστής

λύση-για-το-κέντρο-υγείας-και-τον-α-σ-αρ-636320

Το θέμα λειτουργίας του αστυνομικού σταθμού Αργαλαστής όπως επίσης και τα προβλήματα στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής, έθεσε προς συζήτηση ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου κ. Στέργιος Παπαϊωάννου σε επίσκεψή του στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου επισκέφθηκε τον διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού κ. Κωνσταντίνο Μπούρα.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τους κατοίκους του Νοτίου Πηλίου και ο Πρόεδρος μεταξύ των άλλων κατέθεσε και δύο τρισέλιδα υπομνήματα. Το ένα αφορούσε την πλημμελή λειτουργία του Αστυνομικού Σταθμού Αργαλαστής και το άλλο την πλημμελή λειτουργία του Κέντρου Υγείας Αργαλαστής.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Θα υπερασπιζόμαστε με όλες τις δυνάμεις μας τα δίκαια αιτήματα των κατοίκων του Νοτίου Πηλίου για την ομαλή λειτουργία του Αστυνομικού Σταθμού Αργαλαστής και του Κέντρου Υγείας Αργαλαστής. Δεν ζητάμε παράλογα πράγματα. Τη λειτουργία των υπηρεσιών που έχει συστήσει το κράτος θέλουμε, που κάποιοι παράνομα προσπαθούν να διαλύσουν. Είμαστε κοντά στο λαό του Νοτίου Πηλίου και σύντομα οι υπηρεσίες αυτές θα λειτουργήσουν κανονικά, όπως μας δήλωσε ο διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού. Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου ευχαριστεί τον Πρωθυπουργό κύριο Αντώνη Σαμαρά και ιδιαίτερα τον διευθυντή του Γραφείου του κύριο Κωνσταντίνο Μπούρα για την κατανόηση και επίλυση των δίκαιων προβλημάτων των κατοίκων του Νοτίου Πηλίου».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου