ΤΟΠΙΚΑ

Παρά θιν αλός

παρά-θιν-αλός-851206

Οταν πας για να δώσεις μάχη εναντίον αυτών που θέλουν να σου ρουφήξουν το αίμα και το “γήπεδο” είναι στη… χώρα του Δράκουλα, ε, τι καλό να περιμένεις;
Ισως το καλύτερο “εφόδιο” για τον Καραμανλή να ήταν να πάρει μαζί του και τον Μητσοτάκη για να παίξει με ίσους όρους…

Αλλά μπορεί να φοβήθηκε ότι ο επίτιμος θα ρουφούσε από το ίδιο καλαμάκι με τον Μπους…

Ασε που έχοντας στο ένα διπλανό δωμάτιο τη Ντόρα και στο άλλο τον Ψηλό, δεν θα είχε ύπνο όλη νύχτα (και άντε να απολαύσεις καουμπόϊκη ταινία στα ρουμάνικα…)

Στα “συν” του Παπανδρέου βάζουν πολιτικοί αναλυτές την επίσκεψή του στον Καραμανλή για να δηλώσει ότι συμπαρίσταται στη μάχη για τα εθνικά θέματα. Λένε ότι οι σοβαρές κινήσεις του προσθέτουν πόντους.

Μέχρι να βγει κανένας Πάγκαλος να αρχίσει τις αφαιρέσεις.

Εντυπωσίασε με το λόγο του και την παρουσία του ο Αναστάσης Πεπονής στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Σέφη Αναστασάκου για τον Πλαστήρα. Στις κουβέντες μετά την εκδήλωση, έδειξε και το χιούμορ του.
“Δυο φορές γλύτωσε από μένα η Παιδεία, όταν αρνήθηκα προτάσεις του Ανδρέα να αναλάβω το υπουργείο Παιδείας”, αποκάλυψε σε συνομιλητές του.

Δεν είναι οι απουσίες από το “μέτωπο” που προκαλούν τις απορίες, αλλά οι εμφανείς διαφορές στην προσέγγιση του προβλήματος της αέριας ρύπανσης που δημιουργούν σκεπτικισμό για το τι θα βγει στο τέλος…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου