ΤΟΠΙΚΑ

Πολύτιμους βαθμούς στο Πανθεσσαλικό

πολύτιμους-βαθμούς-στο-πανθεσσαλικό-851206

Ξεκίνησαν χθες την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Θερμαϊκό οι κυανόλευκοι

Εύκολα και δύσκολα παιχνίδια μπορεί να μην υπάρχουν στο ποδόσφαιρο, αλλά με δεδομένο το γεγονός ότι στις επόμενες αγωνιστικές το πρόγραμμα ευνοεί τη Νίκη, οι κυανόλευκοι θα προσπαθήσουν να αδράξουν την ευκαιρία και να προσθέσουν πολύτιμους βαθμούς στο σακούλι τους. Ο Νίκος Κουρμπανάς και οι παίκτες του ξεκίνησαν χθες την προετοιμασία τους για το εντός έδρας ματς με τον Θερμαϊκό, ενώ θα αγωνιστούν ξανά μακριά από το Πανθεσσαλικό σε τέσσερις αγωνιστικές…
Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Οτι εκτός από το προγραμματισμένο ρεπό που θα κάνουν ενδιάμεσα, έχουν την ευκαιρία, αν εκμεταλλευτούν στο έπακρο το Πανθεσσαλικό, να κατακτήσουν εννιά υπερπολύτιμους βαθμούς και να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση. Ουσιαστικά δυο ματς θα δώσουν στο στάδιο της Μαγνησίας, αφού το ένα από αυτά και το τελευταίο στην σειρά θα το πάρουν στα χαρτιά από τη Δόξα Δράμας. Ετσι αυτό που απομένει είναι να κάνουν το καθήκον τους, αρχικά κόντρα στον Θερμαϊκό την Κυριακή και στη συνέχεια απέναντι στην Αναγέννηση Αρτας, στο δεύτερο συνεχόμενο ματς έδρας, ώστε να πετύχουν το απόλυτο σε βαθμούς.
Βέβαια υπό άλλες συνθήκες κι αν οι φίλαθλοι δεν συνέχιζαν να εμμένουν στην αποχή τους από τις κερκίδες, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα για τους κυανόλευκους. Τώρα φυσικά και η κατάσταση δυσκολεύει, αφού έχουν να αντιμετωπίσουν το άδειο φόντο του Πανθεσσαλικού, αλλά ακόμη και έτσι έχουν πλεονέκτημα έναντι των φιλοξενουμένων.
Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι ο αγώνας της Κυριακής με τον Θερμαϊκό. Η ομάδα της Θέρμης θα έρθει στον Βόλο με σκοπό να πάρει το αποτέλεσμα που θα διατηρήσει τις ελπίδες της για τη δεύτερη προνομιούχο θέση, αλλά οι κυανόλευκοι με ανεβασμένο πλέον το ηθικό μετά την ισοπαλία στα Γιαννιτσά και την καλή εμφάνιση, θέτουν ως αποκλειστικό στόχο τη νίκη.
Ο Μιχάλης Κουτσογιάννης επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά την έκτιση της ποινής του στο ματς της περασμένης αγωνιστικής, ενώ κανονικά τίθεται στην διάθεση του Νίκου Κουρμπανά και ο Βαγγέλης Κωστής. Αμφίβολοι είναι οι Βούλγαρης, Μπουτογιάννης και Ντούλας που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Οι δυο πρώτοι αντιμετωπίζουν τράβηγμα στους προσαγωγούς και ο τελευταίος νιώθει ενοχλήσεις στον τένοντα, ωστόσο ελπίζεται ότι τις επόμενες ημέρες θα μπουν σε κανονικούς ρυθμούς και θα τεθούν κανονικά στη διάθεση του τεχνικού τιμ.

Ο Ε. Σκούπρας στο Πανθεσσαλικό
Ο διαιτητής από το Κιλκίς, Ε. Σκούπρας θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης της 22ης αγωνιστικής στο Πανθεσσαλικό μεταξύ της Νίκης και του Θερμαϊκού. Βοηθοί του θα είναι οι Τ. Ναλμπάντης και Ν. Τσαμπαζάκης και τέταρτος ο Γ. Κάντζος, όλοι τους από τον ίδιο σύνδεσμο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου