ΤΟΠΙΚΑ

Στη «μάχη» του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ο Θησέας

στη-μάχη-του-κυπέλλου-ερασιτεχνών-ο-851206

Στη μάχη της κατάκτησης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών πέφτει σήμερα ο Θησέας Αγριάς. Οι πράσινοι μετά την κατάκτηση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Θ. κόντρα στον Αστέρα Ριζομύλου θα αντιμετωπίσουν σήμερα στη Δαμάστα τον Πανδαμαστιακό. Ο αντίπαλος της κυπελλούχου της Ε.Π.Σ.Θ. έχει κατακτήσει το αντίστοιχο κύπελλο της Ένωσης της Φθιώτιδας.
Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 4.30 μ.μ. και όπως είναι λογικό τόσο ο Λάκης Μπακάλης, όσο και οι παίκτες του θέλουν να πετύχουν σε ακόμη ένα στόχο που προέκυψε στην πορεία. Οι πράσινοι για το θεσμό του πρωταθλήματος την περασμένη Κυριακή έμειναν στο 2-2 κόντρα στον Ηρακλή Σοφάδων, ωστόσο οι δύο θεσμοί δεν έχουν καμία σχέση ο ένας με τον άλλον. Μπορεί η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια να επηρεάζει τον Θησέα, ωστόσο αναμένονται αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο τεχνικός της ομάδας της Μαγνησίας έχει πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει, καθώς θα λείψουν αρκετά και σημαντικά στελέχη από την αποστολή. Στις απουσίες συγκαταλέγονται οι Ξηρόφωτος, Ανδρουτσόπουλος, Λιάρος και Κωστής. Όσον αφορά στον Ξηρόφωτο είναι τραυματίας, ο Ανδρουτσόπουλος θα απουσιάσει λόγω καρτών, ενώ οι δύο τελευταίοι είναι στρατευμένοι και δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν άδεια από την στρατιωτική τους μονάδα. Να σημειωθεί παράλληλα πως αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Νούσια που έχει ενοχλήσεις στη γάμπα. Από την μεριά του ο προπονητής του Θησέα χαρακτήρισε την αναμέτρηση ως επικίνδυνη τονίζοντας: «Η αναμέτρηση απέναντι στο σύλλογο της Δαμάστας χρίζει προσοχής, καθώς μπορεί ο αντίπαλός μας να αγωνίζεται σε τοπικό επίπεδο, όμως κατάφερε να πετάξει εκτός τον Οπούντιο Μαρτίνου που συμμετέχει στην εθνική ερασιτεχνική κατηγορία. Είναι γεγονός πως υπάρχει κούραση όμως δεν θα πρέπει να μας επηρεάσει. Είμαστε αισιόδοξοι, αλλά το στοιχείο που θα μας δώσει την πρόκριση το τονίζω και πάλι πως θα είναι η προσοχή που θα δείξουμε στον αντίπαλο».
Στην αποστολή βρίσκονται οι: Βασίλης Τζέκας, Αλέξης Αλσώνας, Γιάννης Μακρυγιάννης, Γιώργος Πασπαλάρης, Στάθης Τσάπης, Χρήστος Χολέβας, Άρης Ντόντης, Γιώργος Τσορμπατζής, Ευάγγελος Δημούτσης, Νίκος Κοτζαθανάσης, Ευριπίδης Μπουμπουζιώτης, Σπύρος Δανιλόπουλος, Λεωνίδας Κόρμπας, Χρήστος Κίτσιος, Σπύρος Νούσιας και Γιώργος Ναουμίδης.
Να σημειωθεί πως για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών έχουν πάρει την πρόκριση 53 σύλλογοι, οι οποίοι και έχουν χωριστεί σε εννέα γκρουπ. Ο Θησέας συμμετέχει στον όμιλο μαζί με τους Κυπελλούχους Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας, Φθιώτιδας και Ευρυτανίας, ενώ εάν περάσει σήμερα νικηφόρα από την Φθιώτιδα, τότε θα βρει μπροστά του το νικητή από την αναμέτρηση Πυργετός-Μετέωρα.

Οι αγώνες για τον 4ο όμιλο:
Γηπ. Πυργετού: Πυργετός-Μετέωρα: Δαλούκας, Κουλάκογλου, Κρητικός (Θεσσαλίας)
Γηπ. Βατανιακού: Βατανιακός-Καρδίτσα: Κιγιτζής, Καραθάνος, Ματζανάς (Λάρισας)
Γηπ. Δαμάστας: Πανδαμαστιακός-Θησέας Αγριάς: Κάμπαξης, Καμπούρης, Χαλιός (Εύβοιας)

Οι ημερομηνίες των αγώνων του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας έως τον τελικό έχουν ως εξής:
1η αγωνιστική: 02-04-2008
2η αγωνιστική: 09-04-2008
3η αγωνιστική: 23-04-2008
4η αγωνιστική: 30-04-2008
5η αγωνιστική: 14-05-2008
6η αγωνιστική: 21-05-2008
7η αγωνιστική (τελικός): 31-05-2008

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου