ΤΟΠΙΚΑ

Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις μέσω Γιαννιτσών

επιστροφή-στις-καλές-εμφανίσεις-μέσω-851206

Το θετικό αποτέλεσμα που απέσπασε η Νίκη στα Γιαννιτσά, ελάφρυνε κάπως το κλίμα στις τάξεις της ομάδας. Οι κυανόλευκοι, με γκολ του Χρήστου Χατζηπαντελίδη στο 56’, αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την τοπική Αναγέννηση και έφυγαν με έναν πολύτιμο βαθμό στις αποσκευές τους για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους, η ισοπαλία που κατέκτησαν ο Νίκος Κουρμπανάς και οι παίκτες του απέναντι σε μια ομάδα, από την οποία στον πρώτο γύρο είχαν ηττηθεί στο Πανθεσσαλικό, θεωρείται σημαντική. Το συγκρότημα της Ν. Ιωνίας επανήλθε παράλληλα στις καλές εμφανίσεις. Παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι είχαν δυο δοκάρια, η γενική πεποίθηση στις κερκίδες ήταν ότι η Νίκη ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, αλλά αυτό που της έλειψε ήταν ένα δεύτερο γκολ.
Κι αν ο σκόρερ της ομάδας, Χρήστος Χατζηπαντελίδης, που στο 56’ έγραψε το τελικό 1-1, περνά στην γραμμή των διακριθέντων με το γκολ που πέτυχε, σε αυτόν που αξίζει κανείς να κάνει ιδιαίτερη μνεία είναι ο Ανδριόπουλος. Ο κυανόλευκος πορτιέρο στο 34’, στο 74’ και στο 90’ σταμάτησε τους Μουτίδη, Δούμα και Μουρατίδη, που βρέθηκαν σε θέση βολής. Το γκολ της Αναγέννησης Γιαννιτσών πέτυχε στο 50’ ο Νήρας.
Εκτός από τους γηπεδούχους όμως και η Νίκη δημιούργησε ευκαιρίες για να σκοράρει με τους Ντούλα, Λάππα και Χατζηπαντελίδη στο πρώτο μέρος να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίκτυα, ενώ πέντε λεπτά πριν ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του αγώνα, ο Μητράκας δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία του Σακελλαρίδη.
Το πρόγραμμα στη συνέχεια δίνει την ευκαιρία στην ομάδα της Ν. Ιωνίας, για αγωνιστική και βαθμολογική ανάκαμψη. Οι κυανόλευκοι έχουν μπροστά τους δυο εντός έδρας ματς, με Θερμαϊκό και Αναγέννηση Αρτας. Μετά από αυτές τις δυο αγωνιστικές έχουν ρεπό, ενώ στη συνέχεια παίρνουν τους τρείς βαθμούς στα χαρτιά από τον αγώνα με την Δόξα Δράμας.
Παίκτες και τεχνική ηγεσία επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις μετά το χθεσινό ρεπό και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Κυριακής. Ο Κουτσογιάννης επιστρέφει από τιμωρία, ο Κωστής θα ανεβάσει ρυθμούς και θα βρίσκεται όπως όλα δείχνουν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μπει σε κανονικό πρόγραμμα και ο Βούλγαρης που ταλαιπωρείται από θλάση.

Ενδιαφέρον και από δεύτερο επιχειρηματία;
Σε οικονομικό έλεγχο των βιβλίων της ΠΑΕ από ορκωτούς λογιστές έχει προχωρήσει, ο ενδιαφερόμενος να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο της ομάδας, Βολιώτης επιχειρηματίας, που ασχολείται με εισαγωγές αυτοκινήτων. Ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία και το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει ίσως την άλλη εβδομάδα. Αν τελικά επέλθει συμφωνία, τότε θα αναλάβει τη Νίκη από τη νέα σεζόν.
Την ίδια ώρα όμως υπάρχουν πληροφορίες για ενδιαφέρον και από δεύτερο επιχειρηματία που έχει πλησιάσει τους μεγαλομετόχους. Οπως φαίνεται μέσα στο μήνα που διανύουμε θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις, που θα αφορούν στο διοικητικό κομμάτι.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – 21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
1 1
Σκόρερ: 51’ Νήρας – 56’ Χατζηπαντελίδης
Κίτρινες: –
Διαιτητής: Α. Γρεβένης
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Σακελλαρίδης, Ιορδανίδης, Κουτρογιάννης, Σέου (67’ Κρουσταλλέλης), Μυρωνίδης, Μουτίδης (78’ Μουρατίδης), Ντουτσαρίδης, Δουλκερίδης, Δούμας, Νήρας, Μαχαιρούδης (86’ Καραμεταξάς).
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Ανδριόπουλος, Μπουτογιάννης, Χρέντσαρ, Μακράκης, Σάμπλιακ, Χασάνογλου, Κουτελιέρης, Χατζηπαντελίδης (89’ Στούμπος), Ντελμεκούρας, Λάππας (69’ Μητράκας), Ντούλας (74’ Καλαμπάκας).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου