ΤΟΠΙΚΑ

Η ΔΕΗ “διαγράφει” πολλούς ανεξόφλητους λογαριασμούς

η-δεη-διαγράφει-πολλούς-ανεξόφλητο-851206

Δεν έφεραν μόνο αρνητικά αποτελέσματα οι μεγάλες απεργιακές κινητοποιήσεις στη ΔΕΗ και στις τράπεζες, αφού σύμφωνα με χθεσινές πληροφορίες η διοίκηση της ΔΕΗ αποφάσισε να χαρίσει στους καταναλωτές τους ανεξόφλητους λογαριασμούς του τελευταίου διμήνου, με προσωπική πρωτοβουλία του διοικητή της επιχείρησης κ. Αθανασόπουλου, προφανώς στο πλαίσιο βελτίωσης του προφίλ του, το οποίο επλήγη μετά από τις σφοδρές αντιδράσεις των συνδικαλιστών τις ημέρες της μεγάλης απεργίας. Το επόμενο διήμερο αναμένεται να υπογραφεί και η ανάλογη κοινή υπουργική απόφαση (ΚΥΑ) των Υπουργών Ανάπτυξης κ. Χρήστου Φώλια και του Υπουργού Οικονομίας κ. Γιώργου Αλογοσκούφη.
Βέβαια οι καταναλωτές δεν θα πρέπει να καταστρέψουν τις αποδείξεις λογαριασμών, καθώς αυτοί θα σφραγιστούν από την επιχείρηση, χωρίς όμως την καταβολή αντιτίμου. Πιθανότατα τα γραφεία της ΔΕΗ από αύριο θα δέχονται τους καταναλωτές με ανεξόφλητους λογαριασμούς, προκειμένου να παραγραφεί η χρέωση.
Οπωσδήποτε πρόκειται για ένα ευεργετικό μέτρο, ειδικότερα για τους χαμηλόμισθους και τους χαμηλοσυνταξιούχους, οι οποίοι μόνο μια τέτοια μέρα θα περίμεναν ένα τόσο μεγάλο δώρο. Να σημειωθεί ότι δεν αναγνωρίζονται προς ακύρωση οι λογαριασμοί του τελευταίου διμήνου, οι οποίοι εξοφλήθησαν μέχρι χθες. Δηλαδή όσοι πρόλαβαν, πρόλαβαν.
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα γραφεία της ΔΕΗ στο Βόλο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου