ΤΟΠΙΚΑ

Στο κυνήγι του θετικού αποτελέσματος… στα Γιαννιτσά

στο-κυνήγι-του-θετικού-αποτελέσματος-851206

Στο κυνήγι ενός θετικού αποτελέσματος, που θα σημάνει τη βαθμολογική και ψυχολογική άνοδο της ομάδας, θα βρεθεί σήμερα η Νίκη στα Γιαννιτσά. Οι κυανόλευκοι για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της τρίτης κατηγορίας αντιμετωπίζουν την τοπική Αναγέννηση στις 4 το απόγευμα.
Μετά από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα και όλα όσα συμβαίνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα της κυανόλευκης ΠΑΕ, παίκτες και τεχνική ηγεσία θα προσπαθήσουν, παρά το βαρύ κλίμα, να αφήσουν στην άκρη τα προβλήματα, όσο αυτό είναι εφικτό, και να παλέψουν για ένα αποτέλεσμα που θα τους βοηθήσει κυρίως να ανυψώσουν το πεσμένο τους ηθικό. Η κατάσταση στη Νίκη, με φόντο το σοβαρό οικονομικό πρόβλημα που υφίσταται, είναι αρκετά δύσκολη, κάτι που αντικατοπτρίζεται και στο αγωνιστικό κομμάτι και στην κακή εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στο γήπεδο, που συνοδεύεται από άσχημα αποτελέσματα. Ολα αυτά θα προσπαθήσουν για ενενήντα λεπτά να αφήσουν στα αποδυτήρια οι κυανόλευκοι…
Από την άλλη πλευρά η Αναγέννηση Γιαννιτσών, που επίσης παρουσιάζει «πτωτική» πορεία τις τελευταίες αγωνιστικές, θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να φτάσει στη νίκη, καθώς παραμένει για τρία παιχνίδια χωρίς «τρίποντο» και έχει απομακρυνθεί από το γκρουπ των πρωτοπόρων. Τα Γιαννιτσά αποτελούν μια σκληρή ομάδα, που διαθέτει έμπειρους παίκτες και μάλιστα έχει φύγει δυο φορές με το διπλό από το Πανθεσσαλικό τόσο απέναντι στη Νίκη όσο και στον Εθνικό Ολυμπιακό. Η αποστολή του συγκροτήματος της Ν. Ιωνίας επομένως μόνο εύκολη δεν είναι και ακόμη και ο βαθμός της ισοπαλίας θα θεωρηθεί επιτυχία για τους φιλοξενούμενους.

Πρόβλημα με Βούλγαρη
Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με το Νίκο Βούλγαρη, που τελικά αποκλείστηκε από την αποστολή. Ο 22χρονος στράικερ ένιωσε τράβηγμα στους προσαγωγούς και προστέθηκε στο απουσιολόγιο, όπου ήδη υπήρχαν τα ονόματα του τιμωρημένου Μιχάλη Κουτσογιάννη και του ανέτοιμου Βαγγέλη Κωστή.
Οσον αφορά στην ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Νίκος Κουρμπανάς, αυτή θα εμπεριέχει, βάσει απουσιών και επιστροφών, αλλαγές σε σχέση με το εντός έδρας ματς με την Ενωση Θράκης. Ο Ανδριόπουλος θα παραταχθεί κάτω από τα δοκάρια, ενώ ο Μακράκης θα καλύψει το κενό του Κουτσογιάννη στην δεξιά πλευρά της άμυνας. Οι Σάμπλιακ και Μπουτογιάννης θα βρίσκονται στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο και αριστερά τους θα έχουν τον Χρέντσαρ. Ο νεαρός Χασάνογλου, που έδειξε καλά στοιχεία στο ντεμπούτο του την περασμένη Κυριακή, θα αναλάβει ανασταλτικά καθήκοντα στον χώρο της μεσαίας γραμμής, όπως και ο Κουτελιέρης, ενώ στην δεξιά πλευρά θα βρίσκεται ο Καλαμπάκας και αριστερά ο Λάππας. Ο Χατζηπαντελίδης θα αγωνιστεί πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ντελμεκούρα, που επιστρέφει μετά από δυο αγωνιστικές στο βασικό σχήμα.
Στην αποστολή που επέλεξε ο Νίκος Κουρμπανάς, και στην οποία συμπεριελήφθη για πρώτη φορά και ο νεαρός Βασίλης Εμμανουήλ που αποκτήθηκε από τους Νέους Αθλητές Νίκης, βρίσκονται οι: Ανδριόπουλος, Καντιμοίρης, Μπουτογιάννης, Σάμπλιακ, Χρέντσαρ, Μακράκης, Χασάνογλου, Κουτελιέρης, Καλαμπάκας, Χατζηπαντελίδης, Λάππας, Ντελμεκούρας, Γιαννουλίδης, Μητράκας, Στούμπος, Ντούλας, Εμμανουήλ, Λάνγκερ, Μπούκας.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Α. Γρεβένης του ΣΔΠ Χαλκιδικής, με βοηθούς του τους Σ. Κασάμπαλη και Δ. Κουρίδη και τέταρτο τον Α. Σημαιάκη, όλοι τους από τον ίδιο σύνδεσμο.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – 21Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Γήπεδο: Δημοτικό Γιαννιτσών
Ωρα: 4 μ.μ.
Διαιτητής: Α. Γρεβένης (Χαλκιδικής)
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Γ. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
23.ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ 29.ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ
16.ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ 4.ΜΠΟΥΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
33.ΜΥΡΩΝΙΔΗΣ 3.ΣΑΜΠΛΙΑΚ
5.ΜΟΥΤΙΔΗΣ 33.ΧΡΕΝΤΣΑΡ
7.ΔΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ 21.ΜΑΚΡΑΚΗΣ
8.ΚΑΡΑΜΕΤΑΞΑΣ 17.ΧΑΣΑΝΟΓΛΟΥ
22.ΝΤΑΝΤΑΜΗΣ 19.ΚΟΥΤΕΛΙΕΡΗΣ
11.ΚΗΛΙΚΗΣ 78.ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ
30.ΝΗΡΑΣ 8.ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ
99.ΜΑΧΑΙΡΟΥΔΗΣ 14.ΛΑΠΠΑΣ
9.ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ 77.ΝΤΕΛΜΕΚΟΥΡΑΣ
Προπονητές:
Ν. ΜΑΒΙΔΗΣ Ν. ΚΟΥΡΜΠΑΝΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου