Αιμοδοσία εργαζομένων στην ΑΓΕΤ

Τελευταία ενημέρωση: 2013-10-08, 17:48:59
Αιμοδοσία εργαζομένων στην ΑΓΕΤ

Η Ένωση Προσωπικού Βιομηχανίας Τσιμέντων Βόλου συνεχίζοντας την προσπάθεια που ξεκίνησε με τις προηγούμενες ημέρες αιμοδοσίας στο χώρο του εργοστασίου, με την μεγάλη συμμετοχή των εργαζομένων, «αποδείξαμε ότι αξίες της προσφοράς ,της κοινωνικής ευαισθησίας και της αλληλεγγύης διακατέχουν την συνείδηση όλων» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Αποφασίστηκε η πραγματοποίηση αιμοδοσίας την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου στον ίδιο χώρο. «Η τράπεζα αίματος ήδη στάθηκε αρωγός σε πολλές περιπτώσεις όπου συνάδελφοι μας βρέθηκαν σε δύσκολη θέση και χρειάστηκαν την άμεση βοήθεια μας.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να αγκαλιάσουν με την ίδια θέρμη την συνέχεια αυτής της προσπάθειας.

Η αδιαφορία είναι ολέθρια. Ας μην επαναπαυόμαστε στην ιδέα ότι δεν πρόκειται να συμβεί σε μας. Ας σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και ας δείξουμε με τον καλύτερο τρόπο την υπευθυνότητα και την ανθρωπιά μας. Αρκεί να θυμόμαστε ότι υποψήφιος αιμοδότης είναι κάθε υγιής άνθρωπος, υποψήφιοι δέκτες, είμαστε όλοι!!!

Η ανάγκη για αίμα των ανθρώπων που το χρειάζονται, δεν περιμένει ποτέ. Αφορά εσένα, αφορά όλους μας», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

 

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
4
=