ΤΟΠΙΚΑ

Eτοιμος για νέο ξεκίνημα ο Ολυμπιακός θέλει αύριο επιστροφή στις νίκες

eτοιμος-για-νέο-ξεκίνημα-ο-ολυμπιακός-851206

Eτοιμος για το νέο ξεκίνημα είναι ο Ολυμπιακός, που θέλει αύριο επιστροφή στις νίκες, υποδεχόμενος τον Ηλυσιακό στις 4 μ.μ. στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.
Στόχος του Ολυμπιακού είναι ένα ακόμη σερί επιτυχιών, που θα σημάνει την οριστική παραμονή του στη Β΄ Εθνική, ενώ επίσης στόχος είναι και η εκμετάλλευση της έδρας.
Ο Ολυμπιακός στα δυο τελευταία του παιγνίδια δεν είχε πολλά από τα στοιχεία που είχε σε προηγούμενους αγώνες, όταν και κατάφερε μέσα σε 22 ημέρες να πετύχει 5 σημαντικές νίκες (με Καλαμάτα (24/2), Γιάννενα (27/2), Θρασύβουλο (9/3) στο Βόλο και Αιγάλεω (2/3), Άγιο Δημήτριο(16/3) εκτός) και να ανεβεί βαθμολογικά.
Μετά την εντυπωσιακή αυτή πορεία οι «ερυθρόλευκοι» το τελευταίο διάστημα δείχνουν πως διέρχονται περίοδο κάμψης, κάτι που για πολλούς κρίνεται φυσιολογικό, καθώς οι περισσότεροι παίκτες εμφανίζουν σημάδια κόπωσης από τα συνεχή ματς Τετάρτης – Κυριακής κι έτσι ο πενιχρός απολογισμός των τελευταίων αγωνιστικών δεν προκαλεί καμία έκπληξη ή ανησυχία.
Ο Ολυμπιακός στο ματς με τον Αγροτικό στο Βόλο και στην Κέρκυρα έδειξε αυτά τα σημάδια κόπωσης, αλλά οι προηγούμενες επιτυχίες κρατούν την ομάδα σε απόσταση 6 βαθμών πάνω από την επικίνδυνη ζώνη…
Ο Ολυμπιακός τώρα επιστρέφει στο Βόλο και θέλει και επιστροφή στις επιτυχίες, καθώς κερδίζοντας τον Ηλυσιακό, θα τον προσπεράσει και θα ανέβει ακόμη ψηλότερα με συνδυασμό άλλων αποτελεσμάτων.
Το ευχάριστο για το αυριανό ματς στις 4 μ.μ. για τον Σταύρο Διαμαντόπουλο είναι πως δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα. Προβλήματα από τιμωρίες δεν υπάρχουν, ενώ «λευκή» είναι επίσης η λίστα με τους τραυματίες. Ο Σκαρλάτος διεκδικεί την είσοδό του στην 18άδα, μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας, ενώ στη διάθεση του προπονητή τους θα βρίσκονται επίσης ο Γιάννης Τσάγγαρης, ως πιο σημαντική επιστροφή, και οι Αντώνης Χατζηκωνσταντίνου και Φελιτσιέν Σίνγκμπο, που για διάφορους λόγους δεν ακολούθησαν τον Ολυμπιακό στην Κέρκυρα.
Γενικότερα στη συνέχεια ο Ολυμπιακός, βλέποντας το κάθε ματς ξεχωριστά, στοχεύει να διατηρεί την απόσταση ασφαλείας και να την μεγαλώνει, κερδίζοντας τα ματς με αντιπάλους που έχουν τον ίδιο στόχο, αφού στο πρόγραμμά του έχει να αντιμετωπίσει όλες τις ομάδες, που αυτή τη στιγμή βρίσκονται από κάτω του στον βαθμολογικό πίνακα.
Συγκεκριμένα θα αντιμετωπίσει στο Βόλο Ηλυσιακό, Καστοριά, Εθνικό Αστέρα και Αιγάλεω και εκτός έδρας Χαϊδάρι, Πιερικό, Καλαμάτα, ενώ έχει να παίξει και με Ιωνικό, Καλλιθέα, Εθνικό στο Βόλο και έχει δύσκολες εξόδους με Πανθρακικό, Πανσερραϊκό και Γιάννινα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου