ΤΟΠΙΚΑ

Μειώθηκαν τα προβλήματα ενόψει Γιαννιτσών

μειώθηκαν-τα-προβλήματα-ενόψει-γιανν-851206

Με ικανοποίηση είδε ο Νίκος Κουρμπανάς στη χθεσινή προπόνηση τούς Θοδωρή Μητράκα και Γιώργο Λάππα να γυμνάζονται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και να τίθενται στη διάθεσή του για την αυριανή έξοδο στα Γιαννιτσά.
Ο Κορίνθιος τεχνικός θα ανακοινώσει μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης την αποστολή και το πιο πιθανό είναι να συμπεριλαμβάνονται και οι δυο παραπάνω ποδοσφαιριστές στα πλάνα του, παρά το γεγονός ότι έχασαν κάποιες προπονήσεις λόγω τραυματισμών που αντιμετώπισαν. Κάπως έτσι τα προβλήματα μειώθηκαν για την τεχνική ηγεσία ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης της 21ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, ωστόσο αυτά που καλείται να ξεπεράσει η κυανόλευκη ομάδα είναι και το ψυχολογικό πρόβλημα και η πίεση που κουβαλά στις πλάτες της μετά από τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα, αλλά και όλα όσα συμβαίνουν στο περιθώριο του αγωνιστικού.
Βέβαια οι απουσίες μπορεί να μειώθηκαν, αλλά και αυτή την Κυριακή το απουσιολόγιο δεν θα είναι λευκό. Ο Βαγγέλης Κωστής, που επέστρεψε από την Γερμανία, θεωρείται ανέτοιμος και δεν θα συμπεριληφθεί στους «εκλεκτούς» του τεχνικού τιμ. Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός ξεκίνησε από χθες ειδικό ατομικό πρόγραμμα για να επανέλθει σε φυσική κατάσταση, καθώς έλειψε σχεδόν δύο εβδομάδες. Επίσης απών θα είναι ο Μιχάλης Κουτσογιάννης, που θα εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Η απουσία του Κουτσογιάννη, αλλά και η επιστροφή του Ντελμεκούρα, που αφού έμεινε δύο αγωνιστικές εκτός λόγω τιμωρίας και τραυματισμού, είναι έτοιμος να προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του στην ομάδα, προαναγγέλλουν νέες αλλαγές στην ενδεκάδα, που λόγω… ανάγκης, δεν έχει μείνει σταθερή στα τελευταία παιχνίδια. Το θετικό αποτέλεσμα κρίνεται αναγκαίο για τους κυανόλευκους, προκειμένου να προσθέσουν πόντους στο ηθικό τους, που βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα και βαθμούς στην κατάταξη τους, καθώς έχουν υποχωρήσει στην 7η θέση. Βέβαια η αποστολή τους είναι εξαιρετικά δύσκολη απέναντι σε μια ομάδα, που μπορεί τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές να έχει μείνει μακριά από το «τρίποντο», αλλά είναι ιδιαίτερα σκληροτράχηλη και μάλιστα στον πρώτο γύρο είχε φύγει με διπλό από το Πανθεσσαλικό.
Η Νίκη θα πραγματοποιήσει σήμερα χαλάρωμα και νωρίς το απόγευμα θα αναχωρήσει για τα Γιαννιτσά.

Καμία εξέλιξη στο διοικητικό
Καμία εξέλιξη δεν υπήρξε στο διαφαινόμενο ενδιαφέρον Βολιώτη επιχειρηματία, που ασχολείται με εισαγωγές αυτοκινήτων, για την αγορά της κυανόλευκης ΠΑΕ. Η πρώτη επαφή έχει γίνει ήδη, αλλά προς το παρόν οι διαπραγματεύσεις έχουν «παγώσει», ενώ από την πλευρά της η ιδιοκτησία δεν φαίνεται να έχει πειστεί από την πρώτη πρόταση που έγινε. Πάντως ούτε χθες υπήρξαν πληρωμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με τη διοίκηση να υποστηρίζει ότι έχει κατατεθεί επιταγή, αλλά λόγω των γνωστών απεργιών στις τράπεζες δεν έχει καταφέρει ακόμη να τη ρευστοποιήσει.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου