ΤΟΠΙΚΑ

Επικράτησε η ΠΑΣΚΕ στο Νοσοκομείο Βόλου

επικράτησε-η-πασκε-στο-νοσοκομείο-βόλ-851206

Με μεγάλη διαφορά η ΠΑΣΚΕ-Ενωτική Συνεργασία επικράτησε στις εκλογές του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Βόλου, διατηρώντας την πλειοψηφία στο Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου.
Τα αποτελέσματα της διήμερης ψηφοφορία,ς που ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα στο Αχιλλοπούλειο, έδωσαν 320 ψήφους και 60,04% στην ΠΑΣΚΕ-Ενωτική Συνεργασία, έναντι της ΔΑΚΕ-Συνεργασία, που έλαβε 213 ψήφους και 39,96%. Οι συνδικαλιστικές εκλογές ήταν «μονομαχία» μεταξύ των δύο παρατάξεων, που καταλαμβάνουν τέσσερις έδρες στο Διοικητικό Συμβούλιο η πρώτη και τρεις έδρες η δεύτερη.
Η προσέλευση των εργαζομένων του Νοσοκομείου στην κάλπη ήταν μεγάλη. Σε σύνολο 652 εγγεγραμμένων ψήφισαν οι 563, ενώ καταμετρήθηκαν 30 άκυρα και λευκά ψηφοδέλτια.
Εκτός από το Διοικητικό Συμβούλιο, η κατανομή των εδρών για τις δύο παρατάξεις έχει ως εξής:
– Για την Εξελεγκτική Επιτροπή: ΠΑΣΚΕ-Ενωτική Συνεργασία 2 έδρες, ΔΑΚΕ-Συνεργασία 1 έδρα
– Για την ΠΟΕΔΗΝ: ΠΑΣΚΕ-Ενωτική Συνεργασία 7 έδρες, ΔΑΚΕ-Συνεργασία 4 έδρες
– Για το ΠΕΣΥ-ΠΟΕΔΗΝ: ΠΑΣΚΕ-Ενωτική Συνεργασία 13 έδρες, ΔΑΚΕ-Συνεργασία 8 έδρες
– Για την ΑΔΕΔΥ: ΠΑΣΚΕ-Ενωτική Συνεργασία 16 έδρες, ΔΑΚΕ-Συνεργασία 11 έδρες.

Το νέο Δ.Σ.
Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγησαν από την ΠΑΣΚΕ οι Λεωνίδας Αναστασίου, Αικατερίνη Χαρανά, Σωτήρης Βολιώτης, Γαρυφαλιά Τσιώμου και από τη ΔΑΚΕ Μαγδαληνή Σελαμανίδου, Αικατερίνη Ρόκκου και Μαρία Σιαμέτη.
Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν από την ΠΑΣΚΕ η Ιορδάνα Ιωσηφίδου και ο Γεώργιος Θεοτόκογλου και από τη ΔΑΚΕ ο Δημήτριος Τρουμπουτζάς.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου