ΤΟΠΙΚΑ

Ξανά στα γήπεδα: Δύο εκτός… ένας εντός

ξανά-στα-γήπεδα-δύο-εκτός-ένας-εντός-851206

Η 28η αγωνιστική στο περιφερειακό πρωτάθλημα διεξάγεται αύριο Κυριακή 30 Μαρτίου. Από την αυριανή αγωνιστική και στη συνέχεια η ώρα έναρξης των αναμετρήσεων αλλάζει, καθώς αυτές θα ξεκινούν στις 4.30 μ.μ.

Ο Θησέας
Μετά την εντός επιτυχία κόντρα στην ομάδα του Βελουχίου την περασμένη Τετάρτη ο Θησέας θα βρεθεί αύριο στην έδρα των Σοφάδων, όπου και θα έρθει αντιμέτωπος του τοπικού Ηρακλή.
Η ομάδα της Αγριάς υπό την καθοδήγηση του Λάκη Μπακάλη βρίσκεται ισόβαθμη του Τυρνάβου με 43 βαθμούς στην τρίτη θέση και σίγουρα επιθυμία των πράσινων είναι να τερματίσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα. Η τεχνική ηγεσία δεν έχει προβλήματα να αντιμετωπίσει και έτσι στην αποστολή βρίσκονται οι Τζέκας, Αλσώνας, Μακρυγιάννης, Πασπαλάρης, Τσάπη, Χολέβας, Ντόντης, Λιάρος, Τσορμπατζής, Ανδρουτσόπουλος, Δημούτσης, Κοτζαθανάσης, Μπουμπουζιώτης, Ξηροφώτος, Κωστής, Δανιλόπουλος, Κόρμπας, Κίτσιος, Νούσιας και Ναουμίδης.

Ο Αστέρας
Στην έδρα του Βελουχίου θα βρεθεί αύριο ο Αστέρας Ριζομύλου, ώστε να αντιμετωπίσει τον τοπικό σύλλογο. Η ομάδα του Μίλτου Καλόγηρου στην εμβόλιμη αγωνιστική της Τετάρτης τέθηκε αντιμέτωπη του Ανδρούτσου, επικρατώντας με 2-0. Έτσι με ανεβασμένη ψυχολογία αλλά και ενισχυμένη αποστολή, καθώς πολλοί είναι εκείνοι οι παίκτες που επιστρέφουν από τιμωρία, ο Αστέρας θα κυνηγήσει την νίκη. Μοναδικός απών θα είναι ο Σπανός, που είναι τιμωρημένος. Παράλληλα αμφίβολοι είναι οι Καρανικολάου και Μίλτος, οι οποίοι είναι στρατευμένοι. Στην αποστολή βρίσκονται οι Ευαγγέλου, Κονδύλης, Κουβελάς, Ιωάννου, Κουτσουνίδης, Ρουκάς, Τανάγιας, Κατσούγκρης, Κουτέρης, Χ.Οικονόμου, Σ.Οικονόμου, Σεσκλιώτης, Κώττας, Ψαρόμπας, Μόσιος, Παντελίδης, Καψάλης, Τσιγκόλης, Παλάσης.

Ο Ρήγας
Η ήττα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης από τον Τύρναβο ήταν κάτι που σαφώς πείραξε την ομάδα του Βλεστίνου. Ο Ρήγας για την αυριανή αγωνιστική θα προσπαθήσει για ακόμη μια φορά να εκμεταλλευθεί την δύναμη της έδρας του, ώστε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αστέρα Καρδίτσας.
Ο τεχνικός Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Στεργίου που είναι τιμωρημένος, ενώ επιστρέφουν οι Τσιαντής και Μπάτης. Στην αποστολή βρίσκονται οι Φιλιππίδης, Μπουρίτας, Κοντογιάννης, Αποστολίδης, Γρούνας, Ζαχαράκης, Καρατζιόλης, Διπλάρης, Χατζηαθανασίου, Φασούλας, Λάππας, Ιττης, Αλεξίου, Κουντούρης, Τσιαντής, Καναλιώτης, Τσούρικας, Δενελάβας, Λέτσιος, Τσιούκας, Μπάτης, Θεοχαρόπουλος και Καραπλιάγκος.

Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής (ώρα έναρξης 4.30 μ.μ.)
*Ηρακλής Σοφάδων -Θησέας Αγριάς: Ρούσσος-Μπεκερτζής Ν. (Πρέβεζας)
* Βελούχι-Αστέρας Ριζομύλου: Κουτσιαύτης Α. (Αρτας)
*Αχιλλέας Φαρσάλων-Φιλοκτήτης: Πλιάκης Ε.(Κοζάνης)
*Ανδρούτσος Γραβιάς-Αστέρας Ιτέας: Κατσιμίγκος Δ. (Αθηνών)
* Οπούντιος Μαρτίνου -Απόλλων Λάρισας: Σταυρίδης Κ. (Ανατ. Αττικής)
*Φωκικός- Τύρναβος: Γαβρίλης Π.(Αθηνών)
*Ρήγας Φεραίος-Αστέρας Καρδίτσας: Μαλούτας Δ. (Ημαθίας)
*Αρης Αγ. Κων/νου-Μυρίκη: Καλιμούκος Β. ( Αθηνών)
*Ρεπό ο Κίσσαβος Συκουρίου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου