ΤΟΠΙΚΑ

Αγρια κακοποίηση γάτας στις Αλυκές

αγρια-κακοποίηση-γάτας-στις-αλυκές-646619

Αρρωστημένα μυαλά χτύπησαν ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Ζώων

Απίστευτη αγριότητα με θύμα μία γάτα. Αρρωστημένα μυαλά, έβγαλαν όλη τη διαστροφή τους κακοποιώντας μία γάτα στο Βόλο. Ευτυχώς το άτυχο τετράποδο, βρήκε καταφύγιο κοντά σε ανθρώπους που αγαπούν τα ζώα και έτσι τώρα, αφού δέχτηκε τις υπηρεσίες γνωστού κτηνιάτρου της πόλης, αναρρώνει, αλλά σίγουρα δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ την ανθρώπινη θηριωδία…

Ολα ξεκίνησαν, προχθές, παγκόσμια ημέρα των ζώων, όταν η συμπαθής γάτα, εθεάθη στις Αλυκές να προσπαθεί να προσεγγίσει άλλες γάτες. Γνωστοί επαγγελματίες των Αλυκών μόλις την αντίκρισαν κατάλαβαν αμέσως ότι το συμπαθές τετράποδο, υπέφερε καθώς με το ζόρι περπατούσε, αλλά και αιμορραγούσε.

Αμέσως φώναξαν κτηνίατρο, ο οποίος αφού έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις αναγκάστηκε να προβεί σε μικροεπέμβαση, προκειμένου να αφαιρέσει προφυλακτικό που βιαίως είχε τοποθετηθεί στο σώμα της άτυχης γάτας… Αυτόπτης μάρτυρας στο κτηνιατρείο που έγινε η επέμβαση και η Κάτια Τσαλαπάτα, γνωστή Βολιώτισσα που για χρόνια δραστηριοποιείται στις φιλοζωικές οργανώσεις, η οποία πραγματικά υπέστη σοκ μπροστά στο θέαμα της κακοποιημένης γάτας.

Μπροστά σε αυτό το αποκρουστικό θέαμα ακόμη και ο ίδιος ο κτηνίατρος σάστισε, ενώ το αρχικό του σοκ μετατράπηκε σε οργή και θυμό για το μέγεθος της κακοποίησης που υπέστη το άτυχο τετράποδο που τις τελευταίες ώρες αναρρώνει δίπλα σε ανθρώπους που το αγαπάνε και που φυσικά έχουν υποστεί σοκ και αποτροπιασμό για αυτή την επαίσχυντη πράξη που δεν μπορεί να τη συλλάβει ανθρώπινος νους.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στις Αλυκές είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες που καταγγέλλεται περιστατικό για βασανισμό ζώου. Λίγες μέρες πριν από το Πάσχα, είχε βρεθεί σε άσχημη κατάσταση στην περιοχή σκύλος που είχε βασανιστεί από άγνωστο δράση που έδεσε το στόμα του με σύρμα καταδικάζοντάς τον ουσιαστικά σε αργό και βασανιστικό θάνατο. Ευτυχώς το σκύλο βρήκε ιδιώτης που τον έσωσε από το μαρτύριό του, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι οι Φιλοζωικές οργανώσεις είχαν «επικηρύξει το δράστη» με αμοιβή 1.000 ευρώ σε όποιον έδινε στοιχεία για να εντοπιστεί και να συλληφθεί.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου