ΤΟΠΙΚΑ

Oι διακοπές νερού στην Αγριά

oι-διακοπές-νερού-στην-αγριά-649813

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Βόλου Γιώργος Μουλάς και Τέλης Δουλόπουλος κατέθεσαν την παρακάτω επερώτηση με αφορμή νέα διακοπή που σημειώθηκε στην υδροδότηση της Αγριάς

Το κείμενο της επερώτησης έχει ως εξής:

«Στα προβλήματα της κακής ποιότητας νερού στην Αγριά, πότε με βενζόλιο, πότε με υδράργυρο, πότε με χλωριούχα έρχεται να προστεθεί και αυτό των πολύωρων διακοπών.

Προχθές, επαναλήφθηκε, για πολλοστή φορά, πολύωρη διακοπή νερού ύδρευσης στην Αγριά, ( 20 ώρες περίπου), με αποτέλεσμα προβλήματα στις κατοικίες, επιχειρήσεις και καταστήματα. Το πρόβλημα εντείνεται, διότι η πρόσφατα κατασκευασθείσα μεγάλη δεξαμενή 500 κυβικών έχει καταστραφεί, προφανώς, από κάποιους άσχετους, ενώ, η παλαιά δεξαμενή των 60 κυβικών παρουσιάζει βλάβες, διότι δε λειτουργεί το ηλεκτρονικό σύστημα μεταξύ δεξαμενής και γεώτρησης, με αποτέλεσμα η γεώτρηση να λειτουργεί διαρκώς, το απόθεμά της κυριολεκτικά να «στραγγίζεται», η δεξαμενή να υπερχειλίζει, τα νερά να χύνονται έξω και να ποτίζουν παρακείμενα ελαιοπερίβολα. Με όλα αυτά, στερώντας το πόσιμο νερό από τους κατοίκους της Αγριάς. Η Δημοτική Αρχή Βόλου δεν ασχολείται ούτε κατ’ ελάχιστον με αυτά τα προβλήματα, που προκαλούν πλέον αγανάκτηση.

Επερωτάται η Δημοτική Αρχή εάν πρόκειται να αντιμετωπίσει ριζικά το πρόβλημα των πυκνών διακοπών νερού στην Αγριά και εάν προτίθεται να αποκαταστήσει τις ζημιές στις εγκαταστάσεις της Ύδρευσης».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου