ΤΟΠΙΚΑ

32χρονη έγκυος εξέπνευσε

32χρονη-έγκυος-εξέπνευσε-654421

Σοκ στο Βόλο από το θάνατο μίας 32χρονης εγκύου που άφησε την τελευταία της πνοή στον 7ο μήνα. Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες των γιατρών στο Νοσοκομείο Βόλου δεν κατάφεραν να σώσουν ούτε το αγέννητο παιδί της. Σήμερα η νεκροψία – νεκροτομή θα δείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου της 32χρονης μητέρας.

Η άτυχη 32χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, αισθάνονταν αδιαθεσία τις δύο τελευταίες μέρες, την Κυριακή όμως το μεσημέρι και επειδή η κατάστασή της άρχισε να επιδεινώνεται, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ συνοδευόμενη από το σύζυγό της.

Στο Αχιλλοπούλειο, σήμανε συναγερμός, όλοι οι γιατροί στο Τμήμα Επειγόντων αλλά και τρεις γυναικολόγοι που έσπευσαν αμέσως στο Νοσοκομείο κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να βοηθήσουν την 32χρονη έγκυο, που είχε έντονη δύσπνοια και πολύ χαμηλό αιματοκρίτη, ενώ μετά τις εξονυχιστικές εξετάσεις που έγιναν φέρεται να διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί ρήξη μήτρας. Οι γιατροί προσπάθησαν να σώσουν και το αγέννητο μωρό, ήταν ωστόσο μάταιο, αφού την τραγική μοίρα της μητέρας του ακολούθησε και το ίδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη 32χρονη που ήταν Μολδαβή στην καταγωγή και διέμενε στη Νέα Ιωνία, και παλαιότερα αντιμετώπισε προβλήματα κατά τη διάρκεια προηγούμενης κύησης. Σήμερα αναμένεται να γίνει νεκροψία – νεκροτομή για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου