ΤΟΠΙΚΑ

Εδειξε το κακό αγωνιστικό του πρόσωπο και αλλάζει προπονητή ο Ολυμπιακός

εδειξε-το-κακό-αγωνιστικό-του-πρόσωπο-851206

Το κακό του αγωνιστικό πρόσωπο έδειξε μετά από αρκετό καιρό ο Ολυμπιακός, που έχασε στην έδρα του μετά από 7 αγώνες, αφού υποχρεώθηκε στη 2η φετινή ήττα στο Βόλο, χάνοντας 0-1 από τον Αγροτικό Αστέρα, ενώ έχασε και τον νεαρό τεχνικό του Σούλη Παπαδόπουλο!!! Η προηγούμενη ήττα του Ολυμπιακού στο Βόλο ήταν στις 14/10/07, όταν έχασε 0-2 από την Κέρκυρα, η οποία είναι επόμενος αντίπαλος την ερχόμενη Δευτέρα.
Στους 3.000 Βολιώτες φιλάθλους πάντως περισσότερο πείραξε η κακή εμφάνιση, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που τα έβαλαν με τον Σούλη Παπαδόπουλο, που λίγες ήμερες πριν ήταν “θεός”!!! και τελευταία, παίζοντας Τετάρτη – Κυριακή – Τετάρτη, πάντα επεσήμαινε την κόπωση των παικτών. Ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος μετά το τέλος του αγώνα, έχοντας πάρει την απόφαση για παραίτηση, χαιρέτησε τους παίκτες του, δείχνοντας έτσι και την δυσαρέσκεια αλλά και την υπευθυνότητα για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα. Σίγουρα η απόφασή του δυσαρέστησε και τους παίκτες, τους οποίους άφησε ακάλυπτους σε μια δύσκολη στιγμή, ενώ αν και χθες φάνηκε να ανακαλεί… τελικά εγκατέλειψε το Βόλο!!!
Οσον αφορά στο νέο προπονητή, το όνομά του ίσως ανακοινωθεί σήμερα και τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν ήταν αυτό του Σταύρου Διαμαντόπουλου, που είναι και ο επικρατέστερος, του Βουτσακέλη, αν και χωρίς πολλές ελπίδες, αλλά και αυτό του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.
Ο Ολυμπιακός δεν είχε πολλά από τα στοιχεία που είχε σε προηγούμενους αγώνες, όταν και κατάφερε μέσα σε 22 ημέρες να πετύχει 5 σημαντικές νίκες (με Καλαμάτα (24/2), Γιάννενα (27/2), Θρασύβουλο (9/3) στο Βόλο και Αιγάλεω (2/3), Άγιο Δημήτριο(16/3) εκτός) και να ανεβεί βαθμολογικά. Ο Ολυμπιακός δεν είχε το πάθος, τη δύναμη, την αλληλοκάλυψη, το να βγαίνει πρώτος στη μπάλα σε όλους τους χώρους και τις γρήγορες επιστροφές, που στοίχησαν μια ήττα, που όμως μετριάζει τις προηγούμενες μεγάλες επιτυχίες, ενώ όσοι κρατούν στατιστικά κατέγραψαν ότι σε τρία συνεχόμενα ματς που (λόγω τιμωρίας του Πακάλτση) έπαιξε ο Σίνγμπο, στην άμυνα η ομάδα δέχθηκε γκολ!!!

Το μοναδικό γκολ που έκρινε τον αγώνα και “έγραψε” το Ολυμπιακός-Αγροτικός Αστέρας 0-1 στις 19 του Μάρτη (μια μέρα γενικής απεργίας… μια μέρα “βουβή”, χωρίς τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές μεταδόσεις) πέτυχε στο 33ο λεπτό ο Παναγιώτης Μπεκιάρης.
Σε μια γρήγορη αντεπίθεση ο Σακελλαρίδης από αριστερά, αφήνοντας τη βολιώτικη άμυνα ξεχασμένη κάτω από το κέντρο και βλέποντας ότι οι συμπαίκτες του ήταν περισσότεροι των ερυθρολεύκων, σέντραρε προς τον Μπεκιάρη, που άνετα στόπαρε και σούταρε, για να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα του Βεζυρίδη… και η εστία του Ολυμπιακού στο Βόλο να παραβιαστεί μόλις για 2η φορά το 2008 (είχε παραβιαστεί στις 11/2, στο ματς με τον Πανσερραϊκο 1-1).

*Μετά τις τελευταίες εξελίξεις οι AUSTRIAΝ BOYS συγκαλούν έκτακτη γενική συνέλευση της Διοίκησης και όλων των μελών. Οφείλουμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας και να πάρουμε όλοι μαζί αποφάσεις για τις κινήσεις – ενέργειες στο προσεχές μέλλον. Οπότε όλοι έχουν χρέος να αφιερώσουν μία ώρα το απόγευμα του Σαββάτου στης 20:00 στα γραφεία των AUSTRIAΝ BOYS.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου