ΤΟΠΙΚΑ

Την αγωνιστική της ανάκαμψη θέλει η Νίκη

την-αγωνιστική-της-ανάκαμψη-θέλει-η-νί-851206

Για την αναμέτρηση της Κυριακής προετοιμάζεται η ομάδα της Νίκης Βόλου. Οι κυανόλευκοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και περιμένουν να επιστρέψουν στα τρίποντα μετά από πολύ καιρό. Χθες η προπόνηση διεξήχθη στο Ριζόμυλο με απόντα τον Κωστή.

Επιβάλλεται η Νίκη
Το αποτέλεσμα της νίκης αγνοεί τις τελευταίες αγωνιστικές η ομάδα της Νέας Ιωνίας. Συγκεκριμένα
τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές οι κυανόλευκοι δεν πανηγύρισαν κάποια νίκη, αφού μετά την επικράτηση επί της ΑΕ Γιάννενα, έμειναν στην ισοπαλία κόντρα στην Λαμία ενώ τόσο από την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Πανθεσσαλικό ,όσο και από την ομάδα του Εθνικού Κατερίνης εκτός έδρας γνώρισαν την ήττα. Η επιστροφή στις επιτυχίες την Κυριακή για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής και τον Βόρειο όμιλο μοιάζει επιβεβλημένη. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης άλλωστε στην φετινή της παρουσία στηρίζεται κυρίως στην δύναμη της έδρας και εκτός αυτής παρουσιάζει αδυναμίες. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως ο προσεχής αντίπαλος της Νίκης μετρά εκτός έδρας τέσσερις ισοπαλίες, πέντε ήττες και μηδέν νίκες και κατέχει την 15η θέση με 18 βαθμούς σε 18 αγώνες παλεύοντας για την σωτηρία.

Στο Ριζόμυλο χθες για προπόνηση
Στο γήπεδο του Ριζόμυλου βρέθηκε χθες η ομάδα της Νίκης Βόλου, προκειμένου να πραγματοποιήσει την καθημερινή της προπόνηση. Οι εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού δεν ήταν διαθέσιμες και έτσι παίκτες και τεχνική ηγεσία μετακόμισαν στο γήπεδο του Αστέρα. Από την προπόνηση έλειψε για ακόμη μια μέρα ο Βαγγέλης Κωστής, καθώς απουσιάζει με άδεια, έχοντας κάποιο προσωπικό πρόβλημα. Όπως είναι λογικό ακόμη και σήμερα δεν θα μπορέσει να επιστρέψει στις προπονήσεις κι έτσι
δεν θα μπορεί να υπολογίζεται, έχοντας χάσει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας. Σε αντίθεση όμως με τον Κωστή, ο Χατζηπαντελίδης θα υπολογίζεται και πάλι από τον προπονητή του, έχοντας εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής κόντρα στον Εθνικό Κατερίνης. Στα θετικά συγκαταλέγεται και η επιστροφή του τραυματία Χρέντσαρ, ωστόσο η συμμετοχή του στην ενδεκάδα είναι αμφίβολη. Τις τελευταίες ημέρες με τράβηγμα ταλαιπωρήθηκε και ο Κουτσογιάννης, αλλά δεν εμπνέει κάποια ανησυχία η συμμετοχή του. Τέλος απόλυτα έτοιμος από ιατρικής πλευράς είναι ο Ντελμεκούρας, που είχε ενοχλήσεις, όμως από την κυριακάτικη αναμέτρηση θα απουσιάσει έχοντας συμπληρώσει κάρτες.

Τουρνουά παλαιμάχων την Δευτέρα
Στις 24 Μαρτίου θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο τουρνουά παλαιμάχων, στο οποίο θα συμμετέχουν η Μικτή Βόλου, η ομάδα του ΠΣΑΠ και η ΑΕ Λεμεσσού. Στο τουρνουά θα διεξαχθούν τρία παιχνίδια 35λεπτης διάρκειας και θα παίξουν όλες οι ομάδες μεταξύ τους. Την διοργάνωση έχει αναλάβει η ΠΑΕ της Νίκης Βόλου και τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του μικρού γιου του Σέρτζιαν Τσέροβιτς, που αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου