ΤΟΠΙΚΑ

Για την συνέχεια προετοιμάζεται ο Εθνικός Ολυμπιακός

για-την-συνέχεια-προετοιμάζεται-ο-εθν-851206

Τις μέρες ξηρασίας από επίσημους αγώνες προσπαθούν να καλύψουν τις τελευταίες ημέρες στην ομάδα του Εθνικού Ολυμπιακού. Η αγωνιστική απραξία οφείλεται στο πρόγραμμα της ομάδας του Βόλου, καθώς για την ερχόμενη αγωνιστική έχουν ρεπό. Η 20η αγωνιστική θα βρει τους ερυθρόλευκους να προπονούνται και παράλληλα να περιμένουν και στραβοπάτημα της ομάδας του ΠΑΟΝΕ, η οποία θα μεταβεί στην Άρτα για την αναμέτρηση με την Αναγέννηση. Η κατάληψη της δεύτερης θέσης άλλωστε είναι ο στόχος που έχουν θέσει στο σύλλογο του Βόλου και αυτόν θα κυνηγήσουν στη συνέχεια. Για την 21η αγωνιστική οι παίκτες του Εθνικού Ολυμπιακού δεν θα αγωνιστούν, αφού αντίπαλος θα είναι η Δόξα Δράμας που έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα με τους τρεις βαθμούς να έρχονται ξεκούραστα. Πέρα όμως από τα αγωνιστικά τους ερυθρόλευκους απασχολεί και η απομάκρυνση τριών ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία.

Θέμα ωρών η αποχώρηση Μητσιόπουλου, Ευθυμιάδη και Καραναστάση
Σε θέμα ωρών έχει εξελιχθεί η αποχώρηση των Μητσιόπουλου, Ευθυμιάδη και Καραναστάση από την ομάδα του Εθνικού Ολυμπιακού. Η τριάδα των ποδοσφαιριστών δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία και έτσι προπονούνται μόνοι τους, θέλοντας να παραμείνουν σε φόρμα. Η αποχώρησή τους από τα κοινά των ερυθρόλευκων είναι κάτι που αναμένεται να γίνει, μιας και υπήρξε η επαφή με την διοίκηση, ώστε να ορισθεί το ύψος της αποζημίωσης τους.

Φιλική νίκη με Ακρόπολη
Την ομάδα της Ακρόπολης Σέσκλου αντιμετώπισαν προχθές σε αγώνα φιλικού χαρακτήρα οι παίκτες του Εθνικού Ολυμπιακού. Ο Κώστας Σταματίου ψάχνοντας αντίπαλο για να βγουν οι παίκτες του από την ρουτίνα των προπονήσεων, είχε ορίσει το φιλικό αυτό παιχνίδι. Το τελικό σκορ 6-1 υπέρ της ομάδας του Βόλου με τους Κυπαρίσση και Ιορδανίδη να σημειώνουν από δύο τέρματα, ενώ από ένα συμπλήρωσαν οι Μητσόπουλος και Παπαγιαννόπουλος.

Μακρής και Τσατσαλίδης εκτός
Εκτός προπονήσεων έχουν μείνει τις τελευταίες ημέρες οι Γιώργος Μακρής και Γιώργος Τσατσαλίδης. Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν υπέπεσαν σε κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα, αλλά αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού. Ο Μακρής υποφέρει από πόνους στη μέση, ενώ ο Τσατσαλίδης έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Το ιατρικό τιμ συνέστησε και στους δύο ξεκούραση για μια εβδομάδα και στην συνέχεια μπορούν να ξαναμπούν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Άλλωστε δεν πρέπει να υπάρξει βιασύνη από την στιγμή που οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις λογίζονται για τις αρχές Απριλίου. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι την Τρίτη, οπότε και θα δοθεί ρεπό, ενώ στη συνέχεια δεν αναμένεται να δοθεί κάποιο άλλο φιλικό παιχνίδι.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου