ΤΟΠΙΚΑ

Σταθερός και καλύτερος ο Ολυμπιακός

σταθερός-και-καλύτερος-ο-ολυμπιακός-851206

Επιστροφή στις επιτυχίες είχε προχθές στο Μπραχάμι ο Ολυμπιακός, κερδίζοντας 1-2 τον Άγιο Δημήτριο στο δεύτερο φετινό διπλό, ενώ η συνέχεια είναι αύριο, αφού η ερυθρόλευκη ομάδα, με αντίπαλο ακόμη μια φορά την κόπωση, θα υποδεχθεί στο Βόλο τον Αγροτικό Αστέρα.
«Δεν προλαβαίνουμε να μπούμε στο πούλμαν και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το ματς της Τετάρτης με τον Αγροτικό» είπε ο Σούλης Παπαδόπουλος μετά την προχθεσινή νίκη και αφού άκουσε ρυθμικά το όνομά του στο φινάλε από τους Βολιώτες φιλάθλους, που ζητούσαν συνέχεια… επιτυχιών…
Ο Ολυμπιακός παραμένει 8ος και επτά ομάδες με διαφορά πέντε βαθμών μεταξύ τους παίζουν για τρεις θέσεις που οδηγούν στη μεγάλη κατηγορία… Σενάριο, που όσο περνά ο καιρός, περιπλέκεται ακόμα περισσότερο και δίνει σασπένς στο πρωτάθλημα, που συνεχίζεται χωρίς ανάσα.
Από Τετάρτη σε Κυριακή και από Κυριακή σε Τετάρτη κανείς δεν παίρνει ανάσα και τα πράγματα αλλάζουν συνεχώς. Αυτό που επιβεβαιώνεται όμως, είναι οι απόλυτες ισορροπίες και η έλλειψη των φαβορί, ενώ ο Ολυμπιακός δείχνει σταθερός εδώ και 10 μέρες με απόσταση 8 βαθμών από τη θέση ανόδου, αλλά το θετικό είναι ότι μετά τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που απέσπασε στο Μπραχάμι…αύξησε τη διαφορά από 5 σε 8 βαθμούς και από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Προχθές η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου επέβαλε τον δικό της ρυθμό και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Η υπεροχή μετατράπηκε γρήγορα σε γκολ με το σουτ του Τσάγγαρη στο 22, ενώ στο 41 ο Φονσέκα με τον ίδιο τρόπο έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα της Μαγνησίας.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν πριν από το ημίχρονο, στο 44, με το σουτ του Γιαννιτσανάκη. Στην επανάληψη, πάντως, οι ερυθρόλευκοι με σωστή αμυντική λειτουργία διατήρησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα, φτάνοντας στην κατάκτηση των τριών βαθμών.
Οι γηπεδούχοι μάλιστα έμειναν με δέκα παίκτες από το 80 λόγω της αποβολής του Βατίστα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Ο Ολυμπιακός προχθές είχε καλή λειτουργία σαν ομάδα, έφτασε και άλλες φορές κοντά στο γκολ, ενώ για το αυριανό παιχνίδι (3.30 μ.μ. στο Στάδιο Βόλου) θα απουσιάσει και πάλι ο Θοδωρής Πακάλτσης, που θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της ποινής του και ο οποίος θα επιστρέψει στην ερυθρόλευκη ενδεκάδα την Δευτέρα 24/3, στο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής στην Κέρκυρα (5.30 μ.μ. –tv ΕΤ 3). Ο Σούλης Παπαδόπουλος θέλει και αύριο μια νίκη που θα ανεβάσει κι άλλο ψυχολογικά και βαθμολογικά την ομάδα, με τους παίκτες που σίγουρα νιώθουν κόπωση, να έχουν την συμπαράσταση των φιλάθλων, οι οποίοι άρχισαν να «ξαναζεσταίνονται».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου