ΤΟΠΙΚΑ

Βόλτα στην πόλη με ένα ποδήλατο από τα Public

βόλτα-στην-πόλη-με-ένα-ποδήλατο-από-τα-public-665361

Τα καταστήματα Public εγκαινιάζουν μια νέα πρωτοβουλία δωρεάν δανεισμού ποδηλάτων για όλους!

Τα Public (www.public.gr), πιστά στην δέσμευση για υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση προς όλους, δεν σταματούν να σκέφτονται τις σύγχρονες ανάγκες των μικρών και μεγάλων φίλων τους. Με τη νέα μοναδική πρωτοβουλία δωρεάν δανεισμού ποδηλάτων Public, οι βόλτες στην πόλη θα γίνονται πλέον με ένα ποδήλατο από τα καταστήματα Public!

Πιο συγκεκριμένα, όλοι οι φίλοι των Public, μπορούν καθημερινά κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων να δανείζονται ποδήλατα, και ειδικό εξοπλισμό για βόλτες με ασφάλεια, από τα επιλεγμένα καταστήματα Public και να κάνουν ελεύθερα τις βόλτες τους στην πόλη. Επιπλέον οι ποδηλάτες μπορούν να αφήνουν το δικό τους ποδήλατο σε ένα από τα ειδικά ποδηλατοστάσιαπου έχουν τοποθετηθεί έξω από τα καταστήματα!

Η ενέργεια έχει ήδη υλοποιηθεί στα καταστήματα Χαλανδρίου, Γλυφάδας, Κατερίνης, Καστοριάς, Κοζάνης, Λάρισας και του Βόλου και η ανταπόκριση του κοινού ήταν πολύ εντυπωσιακή! Έτσι τα Public διευρύνουν τη λίστα των καταστημάτων με διαθέσιμα ποδήλατα στην οποία σύντομα αναμένεται να προστεθούν και νέα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Τα Public (www.public.gr),σας περιμένουν για ατελείωτες βόλτες μέσα και έξω από τα καταστήματά τους!

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου