ΤΟΠΙΚΑ

Συνεχίζουν τον «πόλεμο» οι οργανωμένοι

συνεχίζουν-τον-πόλεμο-οι-οργανωμέν-851206

Πιστεύουν ότι θα βρεθεί
διοικητική λύση στη συνέχεια,
χωρίς αυτή την στιγμή όμως να
έχουν κάποια συγκεκριμένη πρόταση

Νέα πυρά κατά της διοίκησης μέσω συνέντευξης Τύπου που έδωσαν, εξαπολύουν οι οργανωμένοι της Νίκης Βόλου. Τα μέλη του Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» συνεχίζουν να ζητούν η διοίκηση να αποχωρήσει και να παραχωρήσει τις μετοχές, πιστεύοντας πως θα βρεθεί στη συνέχεια διοικητική λύση, αλλά χωρίς αυτή τη στιγμή να έχουν κάτι συγκεκριμένο να αντιπροτείνουν.
Οι οργανωμένοι συνεχίζουν την αποχή τους από τους αγώνες της κυανόλευκης ομάδας και παράλληλα συνεχίζουν τον πόλεμο κατά των ιδιοκτητών της ΠΑΕ. «Να παραδώσουν τις μετοχές, έτσι όπως ακριβώς τις πήραν. Δεν είναι δυνατόν να παραμένουμε άπραγοι μπροστά στην κατρακύλα που διαγράφει η ομάδα τα τελευταία χρόνια. Δεν πιστεύουμε ότι το κάνουν επίτηδες, αλλά δείχνουν ανικανότητα», δηλώνουν οι υπεύθυνοι του Blue Club. Oι οργανωμένοι της Νίκης προτείνουν να αποχωρήσει η διοίκηση, καθώς θεωρούν ότι δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να ανταπεξέλθει, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει προγραμματισμός και στόχος για την ομάδα.
Βέβαια αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τον υπεύθυνο του Blue Club Χρήστο Τσικλάνη, οι οργανωμένοι δεν έχουν κάποια συγκεκριμένη πρόταση να αντιπροτείνουν, αλλά υποστηρίζουν ότι: «Στο παρελθόν υπήρξε ενδιαφέρον για την ΠΑΕ, αλλά όσοι ενδιαφέρονταν για την ομάδα, απομακρύνθηκαν από τους τωρινούς ιδιοκτήτες. Εμείς πιστεύουμε ότι αν φύγουν όσοι διαχειρίζονται τώρα τις τύχες της ομάδας, σίγουρα θα υπάρξει ξανά ενδιαφέρον για τη Νίκη στη συνέχεια».
Αυτή την στιγμή πάντως η κατάσταση έχει φτάσει στα άκρα και μόνo ζημιωμένo βγαίνει το συγκρότημα της Ν. Ιωνίας, που παίζει μπροστά σε άδειες κερκίδες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Το σίγουρο είναι ότι τόσο οι ιδιοκτήτες της ΠΑΕ, όσο και οι οργανωμένοι, δεν μπορούν να θέλουν παρά το καλό της ιστορικής ομάδας και αυτό που πρέπει να βρεθεί είναι μια λύση για να προχωρήσει η Νίκη μπροστά.

Σε κανονικό πρόγραμμα ο Χρέντσαρ
Με προπόνηση στο Στεφανοβίκειο ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ματς με την Ενωση Θράκης οι κυανόλευκοι. Μετά το προχθεσινό ρεπό παίκτες και τεχνική ηγεσία της Νίκης επέστρεψαν στις προπονήσεις με αποκλειστικό τους στόχο να καταφέρουν την Κυριακή να πάρουν τους τρεις βαθμούς στο Πανθεσσαλικό.
Το ευχάριστο της χθεσινής ημέρας ήταν ότι ο Εντουάρντ Χρέντσαρ μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα και γυμνάστηκε με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Σλοβάκος ποδοσφαιριστής, η απουσία του οποίου φάνηκε στα δυο τελευταία παιχνίδια, όπου η Νίκη γνώρισε ισάριθμες ήττες, θα τεθεί εκτός απροόπτου κανονικά στην διάθεση του τεχνικού τιμ για το παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής. Η δική του πιθανή επιστροφή, μαζί με αυτή του Χρήστου Χατζηπαντελίδη, λύνουν τα χέρια του Νίκου Κουρμπανά που στερήθηκε πολύτιμων μονάδων στα προηγούμενα ματς. Αμφότεροι αναμένεται να επιστρέψουν στην ενδεκάδα με βάση τις αδυναμίες και τα προβλήματα που παρουσίασε η ομάδα στην Κατερίνη. Από την αναμέτρηση θα λείπει ο Ντελμεκούρας για δεύτερο συνεχόμενο ματς, αφού είναι τιμωρημένος.
Η κατάκτηση της νίκης είναι μονόδρομος για τους κυανόλευκους, που θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις. Το τεχνικό τιμ ρίχνει ιδιαίτερο βάρος στην ψυχολογία, αφού μετά τις δυο τελευταίες ήττες έχει βαρύνει το κλίμα στα αποδυτήρια.

Παρελθόν και ο Γισγάκης
Ο Γιώργος Γισγάκης ήταν ο τρίτος παίκτης που κλήθηκε να λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με την ομάδα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που είχε έρθει στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου στη Ν. Ιωνία, αποτέλεσε παρελθόν, όπως άλλωστε και οι Λαπεΐκις και Ντόιλ. Το τεχνικό τιμ θεωρεί ότι στο ρόστερ υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν μπορούν να προσφέρουν τα αναμενόμενα και αποφάσισε να μειωθεί το ρόστερ. Μάλιστα, σύμφωνα με τους ανθρώπους της διοίκησης, ίσως να λυθούν τα συμβόλαια ακόμη δυο παικτών, που δεν φαίνεται να υπολογίζονται για τη συνέχεια.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου