ΤΟΠΙΚΑ

Ανοίγει μια νέα σελίδα ο Ολυμπιακός

ανοίγει-μια-νέα-σελίδα-ο-ολυμπιακός-851206

Μια νέα σελίδα ανοίγει από σήμερα ο Ολυμπιακός, έχοντας ως μοναδικό στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες στο σημερινό ματς εκτός έδρας με τον Άγιο Δημήτριο για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής…
Η νέα σελίδα για τον Ολυμπιακό θα έχει ως στόχο το μεγαλύτερο σερί, αφού την περασμένη Τετάρτη, παίζοντας στο Ελληνικό, τερματίστηκε το αήττητο σερί που είχε για 10 αγώνες και σίγουρα ήταν αυτό που ανέβασε βαθμολογικά την ομάδα…
Ο Ολυμπιακός, παρά την ήττα 1-0 από τον Εθνικό, παρέμεινε στην 8η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 10 ομάδες από κάτω στη βαθμολογία, ενώ πριν από ένα μήνα βρίσκονταν στην επικίνδυνη ζώνη…
Ετσι ο Ολυμπιακός κάνει σήμερα νέο ξεκίνημα κόντρα στον Αγιο Δημήτριο και δεν μένει στο τι πέτυχε στα προηγούμενα ματς, αλλά ούτε και στο εξ αναβολής που γνώρισε την 1η ήττα μετά από 4 μήνες, αλλά κοιτάει μπροστά για νέες συνεχόμενες επιτυχίες, αρχίζοντας σήμερα με τον Άγιο Δημήτριο εκτός έδρας και συνεχίζοντας την Τετάρτη στο Βόλο με τον Αγροτικό Αστέρα.
Ο σημερινός αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι θεωρητικά πιο χαμηλής δυναμικότητας από προηγουμένους, αφού βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς και δύσκολα θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία.
Ο Αγιος Δημήτριος προέρχεται από συνεχόμενες ήττες έδρας από τον Πανθρακικό και εκτός εδρας από την Καλαμάτα.
Ωστόσο το σημερινό ματς δεν θα πρέπει να θεωρείται εύκολο για τους «ερυθρόλευκους», αφού θα πρέπει να επιδείξουν πάθος, αγωνιστικότητα και αποτελεσματικότητα στη επίθεση, αν θέλουν να φύγουν νικητές από το Μπραχάμι.
Ο Θοδωρής Πακάλτσης, όπως και την περασμένη Τετάρτη, έτσι και σήμερα δεν βρίσκεται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, καθώς εκτίει τη δεύτερη από τις τρεις αγωνιστικές της ποινής του. Αναμένεται πάντως να επιστρέψει στο βασικό σχήμα ο Κάτε Φονσέκα, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο ματς με τον Εθνικό, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο.
Εκτός από τον τιμωρημένο Θοδωρή Πακάλτση, εκτός αποστολής έμειναν ο Σκαρλάτος και οι Σαμουηλίδης, Οικονόμου, Φλώρος και Ακπαρίδης.
Ο Σούλης Παπαδόπουλος ίσως θελήσει και σήμερα να «φρεσκάρει» την ενδεκάδα, κάνοντας ορισμένες αλλαγές, από τη στιγμή που κάποιοι παίκτες έχουν φτάσει στα όριά τους από πλευράς κούρασης.
Όσον αφορά στο σχήμα, ο Βεζυρίδης θα υπερασπιστεί την «ερυθρόλευκη» εστία, ενώ οι Αγγελόπουλος και Γεωργιάδης θα είναι οι δύο ακραίοι οπισθοφύλακες (δεξιά και αριστερά αντίστοιχα). Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Πέτρου και Σίνγμπο. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Μιτρόφ, Τσάγγαρης, Μάγγος και Φονσέκα, ενώ οι Χαϊκάλης και Βέρμπης θα είναι οι δύο προωθημένοι.
Στη διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου βρίσκονται επίσης και οι Κοντοβάς, Χατζής, Γιακάκογλου Δήμας, Μασάντο, Καρποντίνης, Περέιρα, Κοντέων και Διαμάντης.
Αυτό που προβληματίζει το νεαρό τεχνικό του Ολυμπιακού Σούλη Παπαδόπουλο είναι η κούραση των παικτών από τα συνεχή ματς και τη συνεχή προσπάθειά τους, που έφερε την ομάδα ψηλότερα…
Ο Ολυμπιακός, πριν από το παιχνίδι με τον Εθνικό την περασμένη Τετάρτη, είχε δώσει μια σειρά από δύσκολα παιχνίδια, αντιμετωπίζοντας δυνατές ομάδες και άντεχοντας και πετυχαίνοντας νίκες με Γιάννενα, Θρασύβουλο, Αιγάλεω, ενώ αναδείχθηκε ισόπαλος με Καλλιθέα, Πανθρακικό και Πανσερραϊκό. Το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» σ’ όλα τα παραπάνω παιχνίδια αγωνίστηκαν σχεδόν με την ίδια ενδεκάδα, είχε ως αποτέλεσμα να επέλθει κούραση στους ποδοσφαιριστές. Πόσο μάλιστα όταν καλούνται το τελευταίο διάστημα να δίνουν δύο παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα (Τετάρτη-Κυριακή), ενώ και μετά το σημερινό ματς με τον Άγιο Δημήτριο οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την προσεχή Τετάρτη τον Αγρ. Αστέρα στο Βόλο, ενώ την Κυριακή 23 Μαρτίου θα παίξουν με την Κέρκυρα εκτός έδρας.

*Σήμερα Κυριακή στις 12 το μεσημέρι στη Νεάπολη η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού θα αγωνισθεί με τον Πιερικό.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου