ΤΟΠΙΚΑ

Συναυλία του Α. Ρέμου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα

συναυλία-του-α-ρέμου-με-φιλανθρωπικό-χ-666031

Για τη στήριξη παιδικών σταθμών στη Θεσσαλία με πρωτοβουλία της ΙΚΕΑ

Με φιλανθρωπικό χρώμα πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο κατάστημα ΙΚΕΑ στη Λάρισα. Τα έσοδα την συναυλίας θα διατεθούν για την υποστήριξη παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών στη Θεσσαλία, με τη μορφή επίπλων και απαραίτητων για τη λειτουργία τους ειδών. Με αφορμή τη χθεσινή συναυλία, χθες παραχωρήθηκε και συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο Imperial από την ΙΚΕΑ και τον Αντώνη Ρέμο.

Αχτίδα αισιοδοξίας χαρακτήρισε ο ιδιοκτήτης του ομίλου Fourlis κ. Βασίλης Φουρλής, τηχθεσινή συναυλία του Αντώνη Ρέμου, αναλογιζόμενος τις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο κόσμος. Χαρακτηριστικά ο κ. Φουρλής τόνισε: «Η σημαντικότερη υποχρέωση των εταιρειών είναι, να είναι οικονομικά υγιείς για να μπορούν να προσφέρουν εργασία και να μπορούν να προσφέρουν στους καταναλωτές προϊόντα και υπηρεσίες. Όμως πέρα από αυτό, πρέπει να κάνουν ότι μπορούν για να προσφέρουν και στην κοινωνία τη στιγμή που έχει απόλυτη ανάγκη».

Από την πλευρά της η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Διαφήμισης της ΙΚΕΑ κ. Νατάσα Χριστόφη, επισήμανε πως η ΙΚΕΑ ανήκει στον Όμιλο Fourlis που είναι αμιγώς ελληνική εταιρεία, διευκρινίζοντας ότι στον όμιλο σήμερα εργάζονται 3.600 άτομα, ενώ τα τελευταία πέντε χρόνια έχει πραγματοποιήσει επενδύσεις πάνω από 125 εκατομμύρια ευρώ.

«Ο Όμιλος Fourlis παρά τις δύσκολες συνθήκες βρίσκεται σε ανοδική πορεία» τόνισε η κ. Χριστόφη, προσθέτοντας: «Στον όμιλο σήμερα είμαστε πάνω από 3.600 εργαζόμενοι. Πρόκειται για έναν όμιλο που είναι 63 χρόνια στην Ελλάδα και τα τελευταία πέντε χρόνια που είναι και τα πιο δύσκολα, έχει πραγματοποιήσει επενδύσεις πάνω από 125 εκατομμύρια. Πάνω από όλα είναι κοντά στην κοινωνία στους ανθρώπους στους εργαζόμενους και στους χιλιάδες Έλληνες μετόχους».

Αναφερόμενη στη χθεσινή μουσική εκδήλωση τόνισε, ότι έχει διπλό σκοπό, αφενός για να υποδεχτούν το νέο κατάλογο της ΙΚΕΑ που ήδη έχει ξεκινήσει και διανέμεται και αφετέρου το ισόποσο των εσόδων να διατεθεί για τον εξοπλισμό των παιδικών σταθμών στη Θεσσαλία.

Από την πλευρά του ο Αντώνης Ρέμος αναφερόμενος στην πρωτοβουλία της ΙΚΕΑ τόνισε μεταξύ άλλων: «Είναι πραγματικά μια αξιέπαινη προσπάθεια από την ΙΚΕΑ που ανήκει στον Όμιλο Fourlis. Μπορεί να είναι πολυεθνική μηχανή αλλά η καρδιά της χτυπάει ελληνικά. Ο όμιλος Fourlis είναι ένας αμιγώς ελληνικός όμιλος και χαίρομαι ιδιαίτερα που με αυτήν την πρωτοβουλία θα βοηθήσουμε τα παιδιά. Συντάσσομαι και εγώ σε αυτή την προσπάθεια, καθώς οι στιγμές που βιώνει ο τόπος μας είναι πολύ δύσκολες».

ΑΘΗΝΑ ΤΣΙΡΓΗ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου