ΤΟΠΙΚΑ

5.000 τουρίστες στο Βόλο με δύο κρουαζιερόπλοια

5-000-τουρίστες-στο-βόλο-με-δύο-κρουαζιερό-666262

Με τουρίστες θα «πλημμυρίσει» η πόλη του Βόλου την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, καθώς θα προσεγγίσουν το λιμάνι του Βόλου δύο κρουαζιερόπλοια τα οποία θα έχουν συνολικά 5.000 επιβάτες. Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου ευελπιστεί οι τουρίστες να δώσουν στην αγορά μια «ανάσας ζωής».

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου πληροφορήθηκε την έλευση του κρουαζιεροπλοίου COSTA PACIFIKA την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013 με 4.000 επιβάτες, από το Τμήμα Τουριστικής Προβολής του Δήμου Βόλου.

Μάλιστα ο Δήμος Βόλου την ημέρα αυτή, με αφορμή τον εορτασμό των 65 χρόνων της πλοιοκτήτριας εταιρείας, έχει προγραμματίσει εκδηλώσεις. Συγκεκριμένα, θα υπάρξει υποδοχή στο Terminal όπου θα διανεμηθούν χάρτες και μπροσούρες της πόλης.

Παράλληλα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου θα παίξουν μουσικές μπάντες παραδοσιακή, ροκ και κλασική μουσική και θα γίνει περιήγηση στην πόλη.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου ενημερώνει ότι όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να προσφέρουν στους επιβάτες του κρουαζιεροπλοίου προϊόντα με μειωμένες τιμές, θα πρέπει να βάλουν στις προθήκες των καταστημάτων τους το σήμα της εταιρείας το οποίο μπορούν να προμηθευτούν από τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου.

Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου κ. Κώστας Τσέλιος αναφέρει: «Για πρώτη φορά αναμένεται σε μια μέρα στην πόλη μας τόσος μεγάλος αριθμός τουριστών (καθώς θα αφιχθεί την ίδια μέρα και δεύτερο κρουαζιερόπλοιο με άλλους 1.000 επιβάτες) και ευελπιστούμε να δώσουν μια ανάσα στην αγορά μας».

Ωρες Φορτοεκφόρτωσης εμπορευμάτων

Στο μεταξύ σχετικά με τις ώρες φορτοεκφόρτωσης εμπορευμάτων, ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση επισημαίνοντας προς τα μέλη του, ότι έχει τεθεί σε πλήρη εφαρμογή η Κανονιστική Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, που αφορά στις ώρες φορτοεκφόρτωσης των εμπορευμάτων στις κεντρικές οδούς όπου απαγορεύεται η στάθμευση.

Σύμφωνα με την απόφαση, οι ώρες που επιτρέπεται να γίνονται οι παραλαβές – παραδόσεις των εμπορευμάτων είναι από 21:30 έως 09:00 και από 14:30 έως 17:00 από Δευτέρα έως και Σάββατο.

Οι φορτοεκφορτώσεις πρέπει να πραγματοποιούνται αποκλειστικά με οχήματα μέγιστου βάρους 3 τόνων.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου παρακαλεί τους εμπόρους να προβούν στις απαραίτητες συνεννοήσεις με τις μεταφορικές εταιρείες που συνεργάζονται, προκειμένου να μην υπάρχουν προβλήματα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου