ΤΟΠΙΚΑ

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΕΡΓΟΤΕΛΗ… ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΣΤΕΡΑ

νικη-για-εργοτελη-και-εκπληξη-αστερα-851206

Μεγάλη εντός έδρας νίκη του πέτυχε ο Εργοτέλης (2-0 τη Βέροια), ενώ την έκπληξη έκανε ο Αστέρας Τρίπολης κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ 0-1 στη Θεσσαλονίκη σε παιχνίδια για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ Εθνικής, όπου ο πρωτοπόρος ΠΑΟ παίζει σήμερα στην Ξάνθη.
ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 0-1
Ο Αστέρας έλαμψε στην Τούμπα και… τύφλωσε τον ΠΑΟΚ, υποχρεώνοντάς τον να εγκαταλείψει και τις τελευταίες του ελπίδες για την είσοδό του στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Με τέρμα του Μιλάνο στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, η ομάδα της Τρίπολης επικράτησε με 0-1, σημειώνοντας την πρώτη του νίκη στον δεύτερο γύρο, μια νίκη που τον έφερε σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη τετράδα.
ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Φερνάντες, Σνάουτσνερ (87 Γκονθάλεθ), Κνολ Γκάβραντσιτς, Κωνσταντινίδης, Βερόν, Μπαλάφας, Λάκης (57 Γεωργιάδης), Κονσεϊσάο, Χριστοδουλόπουλος (57 Ίλιεφ), Σάλμον
Αστέρας Τρίπολης (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Αμπάρης, Οφρυδόπουλος, Κανακούδης (80 Μιλάνο), Λαζαρίδης, Μασάρα, Ζουντί (61 Τσέζαρεκ), Νταμόντε, Κυριάκος, Λαδάκης, Ζαϊρί (65 Φυτανίδης), Φιλομένο
Εργοτέλης-Βέροια 2-0
Την τρίτη και μεγαλύτερη σε σημασία εντός έδρα νίκη του πέτυχε ο Εργοτέλης, επικρατώντας με 2-0 της Βέροιας στο Παγκρήτιο, σε παιχνίδι για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος . Το σκορ για τους Κρητικούς άνοιξε ο Δημήτρης Κοιλιάρας στο 29΄, ενώ το 2-0 διαμόρφωσε στο 64΄ ο Πάτρικ Ογκουνσότο.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Ν.Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Γιαλούσης, Ντάνιελ Κένεντι (90΄ Κεφαλούκος), Χίμπλινγκερ, Κορδονούρης, Δ. Κοιλιάρας, Θεοδωρίδης (62΄ Φραγκουλάκης), Μελισσάς, Τζούνιορ, Ογκουνσότο, Βακουφτσής (68΄ Μπουντιμίρ)

ΒΕΡΟΙΑ (Γ. Τσαλουχίδης): Αποστολίδης, Πετκάκης, Κόλτζος, Σαμαράς, Μετόμο, Στεφανίδης, Παρμαξίδης (63΄ Παρμαξίδης), Τσιμπλίδης, Κριβοκάπιτς (72΄ Πάεζ), Ερέρα (83΄ Ζέλσον), Μπικόφσκι.

Στην Ξάνθη ο ΠΑΟ

Εκτός έδρας δοκιμάζεται σήμερα ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα του Ζοσέ Πεσέιρο που θέλει να διατηρήσει τη θέση της στην κορυφή της κατάταξης θα πρέπει να μην έχει απώλειες κόντρα στην δυναμική στην έδρα της Σκόντα Ξάνθη. Επίσης σήμερα η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Αρη,(Ο ΟΣΦΠ έπαιξε χθες με Ατρόμητο), ενώ από τα υπόλοιπα ματς ξεχωρίζει η συνάντηση του Ηρακλή με τον Πανιώνιο.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα:
Ηρακλής-Πανιώνιος 15:00
Λάρισα-ΟΦΗ 16:45 S/S
Λεβαδειακός-Απόλλων Καλ. 16:45 Alpha
ΑΕΚ-Αρης 19:00 S/S
Ξάνθη-Παναθηναϊκός 19:00 ΝΕΤ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου