ΤΟΠΙΚΑ

Ψάχνουν τις λύσεις στη Ν. Ιωνία…

ψάχνουν-τις-λύσεις-στη-ν-ιωνία-851206

Αύριο θα επιστρέψουν στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές της Νίκης, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι της επόμενης Κυριακής με την Ενωση Θράκης. Ο Νίκος Κουρμπανάς έδωσε σήμερα ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για να ξεκουραστούν και από Δευτέρα θα μπουν ξανά σε αγωνιστικούς ρυθμούς.
Μετά από δύο άσχημες εμφανίσεις και ήττες με Αναγέννηση Καρδίτσας και Εθνικό Κατερίνης, το ζητούμενο είναι το συγκρότημα της Ν. Ιωνίας να επανέλθει στις νίκες στο Πανθεσσαλικό και να μπει ξανά στον δρόμο των επιτυχιών. Η κόπωση είναι το βασικό εμπόδιο για τους κυανόλευκους ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, που δείχνουν καταπονημένοι, αφού ας μην ξεχνάμε ότι δεν έγινε σωστή προετοιμασία το καλοκαίρι, μια και η ομάδα άργησε να δημιουργηθεί. Από κει και πέρα όμως τόσο η κούραση, όσο και οι απουσίες βασικών παικτών, αφού υπάρχουν τραυματισμοί αλλά και ελλείψεις από τιμωρίες, δεν αποτελούν δικαιολογία για τις τόσο άσχημες εμφανίσεις των τελευταίων παιχνιδιών και ο Νίκος Κουρμπανάς με τους συνεργάτες του προσπαθούν να βρουν τις λύσεις και να επαναφέρουν την ομάδα στις νίκες, ώστε να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα, στον οποίον έχει υποχωρήσει στην 7η θέση. Για τρία ματς η Νίκη έχει μείνει μακριά από τα «τρίποντα», μετρώντας μια ισοπαλία και δύο ήττες.
Σε σχέση με τον αγώνα στην Κατερίνη το τεχνικό τιμ μπορεί να υπολογίζει στον Χρήστο Χατζηπαντελίδη που επιστρέφει, καθώς εξέτισε την ποινή του, ενώ σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης αναμένεται να μπει από αύριο και ο Εντουάρντ Χρέντσαρ, που φαίνεται να ξεπερνά την θλάση στο πόδι του. Ο Ντελμεκούρας είναι τιμωρημένος και θα απουσιάσει για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική.
Στο βασικό σχήμα αναμένεται να υπάρξουν εκ νέου αλλαγές, αφού τόσο ο Χατζηπαντελίδης, όσο και ο Χρέντσαρ, αν τελικά κριθεί έτοιμος, θα ξεκινήσουν στην ενδεκάδα, ενισχύοντας σημαντικά την προσπάθεια της Νίκης για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.
Πάντως το αγωνιστικό δεν είναι το μόνο που απασχολεί τους ποδοσφαιριστές. Μέσα στην εβδομάδα περιμένουν από την διοίκηση να προχωρήσει σε καταβολές μέρους των οφειλομένων.

Τουρνουά παλαιμάχων τον Μάρτιο
Στις 24 Μαρτίου θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο τουρνουά παλαιμάχων, στο οποίο θα συμμετέχουν η Μικτή Βόλου, η ομάδα του ΠΣΑΠ και η ΑΕ Λεμεσσού. Στο τουρνουά θα διεξαχθούν τρία παιχνίδια 35λεπτης διάρκειας και θα παίξουν όλες οι ομάδες μεταξύ τους. Την διοργάνωση έχει αναλάβει η ΠΑΕ της Νίκης Βόλου και τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του μικρού γιου του Σέρτζιαν Τσέροβιτς, που αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου