ΤΟΠΙΚΑ

Νυχτερινό κέντρο ενοχλεί περίοικους

νυχτερινό-κέντρο-ενοχλεί-περίοικους-671543

Μάτι δεν έκλεισαν τα ξημερώματα της Δευτέρας αρκετοί κάτοικοι των Αλυκών εξαιτίας της ηχορύπανσης που προέρχονταν από γνωστό νυχτερινό κέντρο της περιοχής, λόγω καλοκαιρινής συναυλίας. Όπως διευκρινίζουν, η κατάσταση της ηχορύπανσης μπορεί να αποφευχθεί αν ο ιδιοκτήτης λειτουργήσει τον κλιματισμό του χώρου και κλείσει τα παράθυρα.

Οπως καταγγέλλουν περίοικοι στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η κατάσταση είναι λίγο πολύ γνωστή, καθώς αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα στην περιοχή πολλά καλοκαιρινά βράδια. Μάλιστα στη διάρκεια του καλοκαιριού, αρκετοί περίοικοι είχαν αναγκαστεί να καλέσουν ακόμη και στην αστυνομία προκειμένου να γίνει παρατήρηση στον ιδιοκτήτη και να χαμηλώσει τα ηχεία του καταστήματος.

Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι εκκωφαντικοί θόρυβοι ηχητικών μηχανημάτων πολλών ντεσιμπέλ σε συνδυασμό με τραγούδια, μουσικά όργανα και φωνές δεν τους άφησαν να κοιμηθούν παρά μόνο όταν ξημέρωσε στις 6 το πρωί.

Μάλιστα όπως καταγγέλλουν οι περίοικοι, στη συνέχεια είναι αναγκασμένοι να ακούν τα μαρσαρίσματα από τα μηχανάκια των μεθυσμένων θαμώνων του νυχτερινού κέντρου, κατά την αποχώρηση τους.

«Τα ξημερώματα της Δευτέρας, δοκιμαστήκαμε για ακόμη μια φορά από το βασανιστήριο του θορύβου», καταγγέλλει περίοικος προσθέτοντας: «ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου θα μπορούσε να μας απαλλάξει από την ηχορρύπανση αν είχε κλειστά παράθυρα και λειτουργία κλιματιστικού, αλλά προτίμησε να αφήσει ανοιχτά παράθυρα προκαλώντας ηχορύπανση σε όλη της περιοχή των Αλυκών. Εμείς δεν ζητάμε ούτε να φύγει το νυχτερινό κέντρο ούτε να μη δουλέψει. Το μόνο που ζητάμε είναι να σκεφτεί λίγο τους περίοικους και να φροντίσει, είτε να κλείνει τα παράθυρα, είτε να χαμηλώσει την ένταση».

Οπως διευκρινίζει στο τέλος ο ίδιος, κατάφεραν να κοιμηθούν λίγο μετά τις 6 το πρωί, όταν και τελείωσε το πρόγραμμα του νυχτερινού κέντρου.

ΑΘΗΝΑ ΤΣΙΡΓΗ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου