ΤΟΠΙΚΑ

Αιτήσεις στα ΚΗΦΗ

αιτήσεις-στα-κηφη-671555

Τα ηλικιωμένα άτομα που δεν μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν απόλυτα (κινητικές δυσκολίες, άνοια, κ.λπ.) και οι φροντιστές τους (άτομα τα οποία έχουν επιφορτιστεί με τη φροντίδα των παραπάνω άμεσα ωφελουμένων) καλούνται να υποβάλουν αίτηση ως την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου προκειμένου να συμμετέχουν στα Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) του Δήμου Βόλου (Δημοτική Ενότητα Βόλου, Δημοτική Ενότητα Ν. Αγχιάλου και Δημοτική Ενότητα Αγριάς), με σκοπό την παροχή υπηρεσιών ημερήσιας φιλοξενίας (κατ’ ελάχιστο ανάπαυση και αναψυχή των άμεσα ωφελουμένων, καθώς και σίτισή τους). Η διάρκεια παροχής των υπηρεσιών θα είναι για 12 μήνες.

Για πληροφορίες, υποβολή αιτήσεων και κατάθεση δικαιολογητικών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα παρακάτω τηλέφωνα ανάλογα με την περιοχή διαμονής:

  • ΚΗΦΗ ΒΟΛΟΥ: τηλ.: 24210 35578

(Υπεύθυνη δομής: Μαρία Σταμούλη) (Γαλλίας 66-Μαυροκορδάτου, Βόλος)

  • ΚΗΦΗ Ν.ΑΓΧΙΑΛΟΥ: τηλ.: 24280 78182

(Υπεύθυνη δομής: Μαρία Ζαβού) (Χρηστάκη-Ελευθερίας, Ν.Αγχίαλος)

  • ΚΗΦΗ ΑΓΡΙΑΣ: τηλ.: 24280 91040

(Υπεύθυνη δομής: Ασημένια Ρήγα) (Ανδ. Παπανδρέου 2 – Λεωφ.Δημοκρατίας, Αγριά)

Mε άλλη ανακοίνωσή της η ΚΕΚΠΑ /ΔΙΕΚ καλεί να υποβάλλουν αίτηση επίσης ως την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου προκειμένου να συμμετέχουν στο Κέντρο Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας για άτομα με αναπηρίες με σκοπό την παροχή υπηρεσιών ημερήσιας φροντίδας και παραμονής (κατ’ ελάχιστο μεταφορά των άμεσα ωφελουμένων προς και από το Κέντρο, παραμονή/αναψυχή τους, απασχόλησή τους, εκπαίδευση στην αυτοεξυπηρέτηση, εργοθεραπείες, ατομική ή και ομαδική άσκηση, καθώς και ιατρικές ή/και νοσηλευτικές υπηρεσίες, λογοθεραπείες, φυσιοθεραπείες, ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη). Η διάρκεια παροχής των υπηρεσιών θα είναι για 12 μήνες.

Για πληροφορίες, υποβολή αιτήσεων και κατάθεση δικαιολογητικών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Αναπηρίες Βόλου τηλ.: 24210 31860, 35555 (Υπεύθυνη δομής: Αλέκα Μπινιώρη) (Λήμνου 12 – Ελασσόνας, Βόλος).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου