ΤΟΠΙΚΑ

«Επίθεση» Καντόλα σε Μαβίδη

επίθεση-καντόλα-σε-μαβίδη-851206

Η ακροθιγής αναφορά για μία ακόμη φορά από την πλευρά του Δημάρχου Νέας Ιωνίας Π. Μαβίδη στην προχθεσινή συνεδρίαση – ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα του Μεσογειακού Χωριού ότι το παρακολουθεί από κοντά για λογαριασμό του Δήμου του, είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει την έκρηξη του Δημάρχου Αισωνίας Δημ. Καντόλα που με γραπτή δήλωση που έδωσε στη δημοσιότητα καταφέρεται με σφοδρότητα σε βάρος του Δημάρχου Νέας Ιωνίας τον οποίο κατηγορεί για «κατήφορο», «αυταρέσκεια» και «λεονταρισμούς».
Ειδικότερα το κείμενο της δήλωσης του Δημάρχου Αισωνίας έχει ως εξής :
« Με έκπληξη διαπιστώνουμε ότι ο κατήφορος του κ. Μαβίδη στο θέμα της δήθεν διεκδίκησης του Μεσογειακού Χωριού δεν έχει τέλος. Δηλώσεις επί δηλώσεων και νέες τοποθετήσεις ικανοποιούν την αυταρέσκεια του κ Μαβίδη να είναι στη δημοσιότητα.
Όσο αυτό δε θίγει τα συμφέροντα του Δήμου Αισωνίας δεν μας αφορά. Θα κριθεί από το λαό της Νέας Ιωνίας μαζί με το όποιο έργο του. Στο θέμα όμως του Μεσογειακού Χωριού, του δηλώνουμε ότι έχει απέναντί του το σύνολο του Δήμου Αισωνίας και όχι μόνον. Η χωροθέτησή του έχει κλείσει οριστικά με το σαφή προσδιορισμό της στα όρια του Δήμου Αισωνίας στο Φάκελο Διεκδίκησης των Μεσογειακών Αγώνων. Όταν κάποιοι τρέχουν σε φιέστες και εκδηλώσεις θα πρέπει να θυμούνται ότι κάποιοι άλλοι εργάστηκαν πραγματικά για να γιορτάζουν οι ίδιοι.
Όσοι ασχολούμαστε με την Τοπική Αυτοδιοίκηση έχουμε ευθύνη να παρακολουθούμε τα μεγάλα θέματα και να προτείνουμε ακόμη και αν δεν είμαστε Δημοτική Αρχή. Πόσο μάλλον όταν βρισκόμαστε στην αντιπολίτευση, έχοντας διατελέσει Δήμαρχοι
Είναι η μόνη και τελευταία φορά που ασχολούμαστε δια του Τύπου με τον κ. Μαβίδη και τους λεονταρισμούς του. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε πραγματικά και να συζητάμε με τους αρμόδιους φορείς».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου