ΤΟΠΙΚΑ

Επιστροφή στις επιτυχίες θέλει η Νίκη

επιστροφή-στις-επιτυχίες-θέλει-η-νίκη-851206

Την έκτη της ήττα σε σύνολο 18 αγώνων γνώρισε προχθές η Νίκη Βόλου, αγωνιζόμενη στην έδρα του Εθνικού Κατερίνης. Το τελικό 2-0 υπέρ της ομάδας από την Πιερία φέρνει τους κυανόλευκους να υποχωρούν στην 7η θέση, έχοντας 26 βαθμούς.

Δεύτερη σερί ήττα
Τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα γνώρισε η ομάδα της Νέας Ιωνίας προχθές Τετάρτη αγωνιζόμενη στο γήπεδο Ι. Καλλιανίδης της Κατερίνης. Μετά την ήττα από την Αναγέννηση της Καρδίτσας οι παίκτες του Νίκου Κουρμπανά δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι καλύτερο και υπέκυψαν στην ομάδα της Πιερίας. Οι κυανόλευκοι ξεκίνησαν με τον Ανδριόπουλο να καταλαμβάνει τη θέση του τερματοφύλακα, ενώ στην άμυνα ο Σάμπλιακ με τον Μακράκη άλλαξαν θέσεις, καθώς ο Σέρβος έπαιξε ως δεξί μπακ και ο Μακράκης ως στόπερ μαζί με τον Μπουτογιάννη τη στιγμή που ο Κωστής έπαιξε ως αριστερό μπακ. Στην μεσαία γραμμή ο Κουτσογιάννης με τον Κουτελιέρη ήταν τα αμυντικά χαφ και στην δεξιά πλευρά αγωνίστηκε ο Μητράκας. Αριστερό χαφ έπαιξε ο Βούλγαρης, ενώ ο Καλαμπάκας αγωνίστηκε ως κρυφός επιθετικός πίσω από τον μοναδικό προωθημένο που ήταν ο Ντούλας. Στο πρώτο ημίχρονο οι κυανόλευκοι είχαν την κυκλοφορία και την κατοχή της μπάλας, αλλά αυτό που τους έλειπε ήταν το γκολ. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν και από εκείνο το σημείο και μετά η μορφή του αγώνα άλλαξε, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να αντιδράσουν παρά τις αλλαγές τόσο σε πρόσωπα, όσο και σε σχήμα. Ο Ευσταθιάδης τελικά αποδείχθηκε ο ήρωας της αναμέτρησης, καθώς σημείωσε και το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Ξεκίνησε ατομικό ο Χρέντσαρ
Οι παίκτες του Νίκου Κουρμπανά χθες ακολούθησαν χαλάρωμα και από σήμερα θα μπουν και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Από την αναμέτρηση της Τετάρτης απουσίασαν οι Χρέντσαρ, Ντελμεκούρας και Χατζηπαντελίδης, με τους δύο πρώτους να είναι τραυματίες. Ο σλοβακικής καταγωγής αμυντικός χθες ξεκίνησε μετά από αρκετό καιρό ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και ελαφρύ τρέξιμο. Μάλιστα υποβλήθηκε και σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε πως η κατάστασή του μετά την θλάση έχει καλυτερέψει. Από την άλλη ο Ντελμεκούρας, που δεν αγωνίστηκε με την σειρά του, προτιμήθηκε να μείνει εκτός με τον φόβο της υποτροπής να είναι πάντα ορατός. Πάντως από την ερχόμενη αγωνιστική που θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή και η Νίκη θα φιλοξενήσει την Ενωση Θράκης θα απουσιάσει με κάρτες. Σε αντίθεση όμως με τον τελευταίο ο Χατζηπαντελίδης θα επιστρέψει, καθώς εξέτισε την ποινή του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου