ΤΟΠΙΚΑ

Παρά θιν αλός

παρά-θιν-αλός-851206

Εχει αγωνία η ιστορία στο γήπεδο του Ταε Κβο Ντο. Ετσι και 7.000 σύνεδροι πούνε όλοι μαζί κανένα “ωχ”, μπορεί και να γκρεμιστεί το λυόμενο. Αν πάλι ακουστεί το ομαδικό “ουφ”, θα πάνε από κρυοπαγήματα.

Η αλήθεια είναι ότι όλοι στο ΠΑΣΟΚ κάτι περιμένουν από τον Γιώργο. Μα θα είναι η αλλαγή του ονόματος, θα είναι η κατάργηση της θέσης του γραμματέα και η αντικατάστασή του από συλλογικό όργανο, θα είναι η θέσπιση αντιπροέδρου, κανένας δεν ξέρει.

Κάποιοι “ρευματικοί” μου έλεγαν ότι περιμένουν μέχρι και ανακοίνωση… παραίτησης! Μάλλον σε άλλο συνέδριο πηγαίνουν, αλλά δεν το κατάλαβαν…

Κάθε άλλο παρά έκπληξη θα είναι να κάνει τη Φώφη Γραμματέα του κόμματος. Δείχνει άλλωστε να μην θέλει πολιτικά χαρακτηριστικά στα όργανα…

Και κει που ο Καραμανλής υπολόγιζε ότι θα ’χει ήσυχο το κεφάλι του μέχρι την Κυριακή τουλάχιστον, βγήκε ο Μητσοτάκης να του υπενθυμίσει ότι παραμένει ενεργός (στην υπονόμευση). “Είχα –είπε- μια οργανωμένη και θεσμοποιημένη αντιπολίτευση η οποία ήταν, για να πούμε τα πράγματα καθαρά με το όνομά τους, η καραμανλική πλευρά που επηρεαζόταν απόλυτα φυσικά από τον Καραμανλή»

Πιστεύω να μάθατε ποιοι έκαναν τη μήνυση κατά της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ για τις διακοπές ρεύματος. Η κόρη της Πετραλιά και ο Μίχαλος, πρόεδρος του ΕΒΕΑ και πρώην Γ.Γ. του υπουργείου Οικονομίας και νυν μέλος του Δ.Σ της ΔΕΗ!

Γερή πολιτική κόντρα έχει ξεκινήσει με επίκεντρο το πρόσωπο του Βαγγέλη Καπούλα και με αφορμή την απεργία στο Δήμο Βόλου. Θα’ χει συνέχεια, διότι παρασκηνιακά συνδέεται και με τα παιχνίδια “πρωτοκαθεδρίας” στη Δημοτική Ομάδα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου