ΤΟΠΙΚΑ

Το «τρένο» σταμάτησε στο Ελληνικό

το-τρένο-σταμάτησε-στο-ελληνικό-851206

Την πρώτη του ήττα μετά από δέκα αγωνιστικές γνώρισε χθες ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν στην έδρα του Εθνικού σε εξ αναβολής αγώνα για την 14η αγωνιστική της Β Εθνικής και γνώρισαν την ήττα με 1-0.
Οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου μετρούσαν μέχρι χθες τέσσερις συνεχόμενες νίκες, αλλά το γκολ του Βλάση Καζάκη τους κράτησε στους 23 βαθμούς. Οι ερυθρόλευκοι θα μπορούσαν να έχουν
καλύτερη τύχη, ωστόσο οι ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και απείλησαν με σουτ του Ποπιέλα και του Λίμα στο 14ο και 34ο, αλλά ο Βεζυρίδης δεν ανησύχησε ιδιαίτερα. Μάλιστα οι ερυθρόλευκοι θα μπορούσαν να έχουν προηγηθεί, αλλά η κεφαλιά του Πέτρου στο 38 έφυγε άουτ. Συγκεκριμένα ο Μάγγος εκτέλεσε κόρνερ και ο προωθημένος Πέτρου έπιασε την κεφαλιά, αναγκάζοντας τον Παγούδη να διώξει δύσκολα σε κόρνερ. Ο αρχηγός των ερυθρόλευκων εξ άλλου σε δύο διαδοχικές φάσεις έκοψε τον Καζάκη που σούταρε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και έτσι παρέμεινε το 0-0.

Κατώτεροι στην επανάληψη
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν εμφανώς επηρεασμένοι από την κούραση των τελευταίων ημερών και έτσι περιορίστηκαν στην αναχαίτιση των επιθέσεων του Εθνικού, έχοντας ως αντίπαλο και τον αέρα. Ο Εθνικός πίεσε από το ξεκίνημα και στο 47’ η κεφαλιά του Καζάκη έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 54’ ο Καλαγκάνης σούταρε έξω από το δεξί δοκάρι του Βεζυρίδη και στο 59’ ο Φαρινόλα σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά ο ερυθρόλευκος πορτιέρο απέκρουσε. Στο 61’ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων σταμάτησε κεφαλιά του Καζάκη μετά από σέντρα του Πετρά και στο 65’ ο Λίμα σούταρε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο. Στο 71’ ωστόσο ο Φαρινόλα έκανε την παράλληλη σέντρα από δεξιά και ο Καζάκης με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 1-0. Στο 79’ ο Παγούδης μπλόκαρε σουτ του Μασάντο και στο 87’ ο Πετρόφ συνδυάστηκε με τον Ναλιτζή και βγήκε μόνος του, αλλά ο Βεζυρίδης απέκρουσε το σουτ που επιχείρησε.

Δήλωσαν μετά το ματς:
ΝΙΚΟΣ ΓΚΟΥΛΗΣ: “Υπήρχε κούραση. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ταχύτητα και η νίκη ήρθε φυσιολογικά”
ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: “Είναι πολύ δύσκολο να παίζουμε Κυριακή – Τετάρτη. Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο ο Εθνικός μας πίεσε και σκόραρε. Η ομάδα φέτος προσπαθεί να σωθεί. Είχαμε να χάσουμε αρκετό καιρό και η ήττα μας πειράζει. Στο δεύτερο, η κούραση έπαιξε μεγάλο ρόλο, δεν είχαμε πολλές λύσεις για να αλλάξουμε την άμυνά μας και από μία αδράνεια της άμυνας, ο αντίπαλος σκόραρε. Οι νέοι παίκτες που μπήκαν στην ενδεκάδα βοήθησαν, δεν είχαν όμως ρυθμό όπως ήταν φυσιολογικό. Η κούραση δυστυχώς μας δημιουργεί προβλήματα. Δεν είχαμε βαθμολογικό κέρδος από αυτή την αναμέτρηση για να νιώσουμε πιο άνετα, αλλά και πάλι είμαστε στην όγδοη θέση. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και μας περιμένει νέο δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή στον Άγιο Δημήτριο”.

Β Εθνική-14η αγωνιστική (εξ αναβολής)
ΕΘΝΙΚΟΣ-ΑΣΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
1 – 0
ΓΗΠΕΔΟ: Ελληνικού
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπύρου (Καστοριάς)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γκράιμς, Φαρινόλα, Χερές, Ναλιτζής-Γεωργιάδης.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Παγούδης, Πετράς, Καλαγκάνης, Ποπιέλα, Γκράιμς, Λίμα, Μέζα (69’ Πετρόφ), Χερές, Φαρινόλα, Καζάκης, Καραχάλιος (62’ Ναλιτζής)
ΑΣΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βεζυρίδης, Μάγγος, Σίνγκμπο, Κοντέων, Αγγελόπουλος, Πέτρου, Γεωργιάδης, Χατζηκωνσταντίνου, Μιτρόφ (76’ Μασάντο), Γιακάκογλου (52’ Χαϊκάλης), Ντίλτον (65’ Τσάγγαρης)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου