ΤΟΠΙΚΑ

«Αλλαγή» κλίματος μέσω Κατερίνης

αλλαγή-κλίματος-μέσω-κατερίνης-851206

Με Κουτσογιάννη αλλά
χωρίς Χατζηπαντελίδη στην
Πιερία την Τετάρτη οι κυανόλευκοι

Το επόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό Κατερίνης είναι αυτό το οποίο απασχολεί πλέον τον Νίκο Κουρμπανά και τους παίκτες του. Ο Κορίνθιος τεχνικός, αφού μίλησε στα αποδυτήρια για τα λάθη της ομάδας, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να κοιτάξουν μπροστά, μια και μόνο μια καλή συνέχεια και ένα θετικό αποτέλεσμα στην Πιερία για την 19η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής θα μπορέσει να αντιστρέψει το βαρύ κλίμα, που δημιουργήθηκε μετά την άσχημη εμφάνιση και την εντός έδρας ήττα από την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Για τους παίκτες της Νίκης δεν υπάρχουν περιθώρια για ξεκούραση και διασκέδαση αυτές τις μέρες. Ο αγώνας της Τετάρτης τούς αναγκάζει να βρίσκονται στο γήπεδο, προκειμένου να διορθώσουν τις όποιες αδυναμίες και να μπορέσουν να παρουσιαστούν βελτιωμένοι στο ματς με τον Εθνικό Κατερίνης. Εξαιρετικά αμφίβολος θεωρείται ο Εντουάρντ Χρέντσαρ, που ταλαιπωρείται από θλάση και δεν φαίνεται να προλαβαίνει να είναι έτοιμος μέχρι την Τετάρτη. Το τεχνικό τιμ ήδη έχει αρχίσει να προβληματίζεται για την ενδεκάδα, την ώρα που επιστρέφει από τιμωρία ο Μιχάλης Κουτσογιάννης, ενώ αντίθετα δεν θα παίξει, αφού συμπλήρωσε κάρτες, ο Χρήστος Χατζηπαντελίδης.
Η Νίκη θα παραταχθεί για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα χωρίς τον πρώτο σκόρερ της και ο Νίκος Κουρμπανάς αναζητά τον αντικαταστάτη του στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Βέβαια είναι ακόμη νωρίς να «ξεκαθαρίσει» τα πλάνα του και να καταλήξει στις αλλαγές που θα κάνει, προκειμένου η ομάδα να δείξει ένα άλλο αγωνιστικό πρόσωπο. Σχεδόν όλοι οι παίκτες της Νίκης πραγματοποίησαν άσχημη εμφάνιση στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας, τους έλειψε το πάθος και η διάθεση, καθώς δεν πήγαιναν πρώτοι στην μπάλα και έχασαν σχεδόν όλες τις προσωπικές «μονομαχίες».
Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι βέβαια, ο Νίκος Κουρμπανάς ρίχνει το βάρος και στην ψυχολογία, μια και μετά από μια τέτοια εμφάνιση, προέχει οι παίκτες να παρουσιαστούν με ανεβασμένο το ηθικό στο επόμενο παιχνίδι.

Αναπροσαρμογή στόχων
Η διεκδίκηση της δεύτερης θέσης χάθηκε πλέον μετά την ήττα από την Αναγέννηση Καρδίτσας, σε συνδυασμό και με το μεγάλο διπλό του ΠΑΟΝΕ στα Γιαννιτσά, που έφερε το συγκρότημα της Ν. Ιωνίας έντεκα βαθμούς πίσω. Ετσι πλέον νέος στόχος για τους κυανόλευκους είναι να καταφέρουν να τερματίσουν όσο ψηλότερα στην βαθμολογία, με την τρίτη θέση να δείχνει αυτή τη στιγμή εφικτή, αφού βρίσκονται μόλις δυο βαθμούς απόσταση. Στην κορυφή τα πράγματα δείχνουν να έχουν ξεκαθαρίσει, με την Καβάλα και τον ΠΑΟΝΕ να μην απειλούνται. Η Νίκη θα προσπαθήσει να κλείσει θετικά την χρονιά και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο τη νέα σεζόν.
Οι φίλαθλοι μπορεί να αντιδρούν και να έχουν απογοητευτεί από την φετινή παρουσία, αφού ήθελαν την άμεση επιστροφή της ομάδας στην Β’ Εθνική, αλλά αυτή την στιγμή αυτό που προέχει είναι η ομάδα να ξεπεράσει την δύσκολη μεταβατική περίοδο που διανύει, σε αγωνιστικό, αλλά και σε διοικητικό επίπεδο, με τα γνωστά οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου