ΤΟΠΙΚΑ

Ημερίδα για τα αγροτικά προϊόντα

ημερίδα-για-τα-αγροτικά-προϊόντα-851206

Ημερίδα με θέμα «Ιχνηλασιμότητα Αγροτικών Προϊόντων – Από το χωράφι στο Πιάτο» διοργανώνουν η Τεχνολογική Πλατφόρμα Τροφίμων του Περιφερειακού Πόλου Καινοτομίας Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Ανώνυμη Εταιρεία Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης της Βιομηχανίας Τροφίμων (ΕΤΑΤ) το Σάββατο 15 Μαρτίου, στις 9 το πρωί, στο αμφιθέατρο της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα παρουσιαστούν εισηγήσεις σχετικές με απαιτήσεις των προτύπων ISO 22000:2005 και ISO 22005:2007 για την εγκατάσταση συστήματος ιχνηλασιμότητας στην αλυσίδα τροφίμων, ιχνηλασιμότητα και συστήματα ποιότητας, ισχύουσα νομοθεσία κατά τη σφαγή, τεμαχισμό και περαιτέρω επεξεργασία του κρέατος, ανάπτυξη συστήματος ιχνηλασιμότητας: προβλήματα και μεθοδολογικές προσεγγίσεις στα διάφορα στάδια της τροφικής αλυσίδας.
Στο δεύτερο μέρος της ημερίδας θα παρουσιαστούν τεχνολογίες ιχνηλασιμότητας από εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Επιστημονικό Υπεύθυνο της ενέργειας, Καθηγητή κ. Κωνσταντίνο Κίττα (τηλ. 2421-093158).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου