ΤΟΠΙΚΑ

Με το καλό του πρόσωπο αύριο ο Ολυμπιακός

με-το-καλό-του-πρόσωπο-αύριο-ο-ολυμπιακ-851206

Με ένα δυνατό και συνάμα σημαντικό παιχνίδι ξεκινά αύριο ο β’ γύρος για τον Ολυμπιακό, που με αντίπαλο τον Θρασύβουλο στο Στάδιο Βόλου θέλει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα.
Η συνέχεια των επιτυχιών είναι άλλωστε η μόνη σκέψη του Ολυμπιακού, που με «όπλο» την καλή ψυχολογία από τις τρεις συνεχόμενες νίκες θέλει και μπορεί να έχουν, αύριο Κυριακή, συνέχεια, παρ΄ ότι γνωρίζει πως το έργο τους μόνο εύκολο δεν είναι…
Ο Θρασύβουλος διαθέτει έμπειρους και αξιόλογους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι συνθέτουν ένα δυνατό σύνολο, το οποίο με την καθοδήγηση του Σάκη Τσιώλη έχει καταφέρει φέτος να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα.
Η φετινή του παρουσία μόνο τυχαία δεν είναι, αν κρίνουμε από την σταθερότητα που παρουσιάζει ο Θρασύβουλος στα περισσότερα παιχνίδια, ενώ τα πάει εξαιρετικά και στο κύπελλο Ελλάδος. Αφού κατάφερε και απέκλεισε τον ΠΑΟΚ, νίκησε προχθές και την κυπελλούχο Λάρισα με 1-0 στον πρώτο προημιτελικό. Ελπίζει πως μπορεί να κάνει τη μεγάλη έκπληξη και να προκριθεί στους «4» της διοργάνωσης, μένοντας «όρθιος» στο Αλκαζάρ.
Ο Ολυμπιακός πάντως σε τρία ματς σε ένα 8ήμερο έδειξε άλλο πρόσωπο, πέτυχε τόσα γκολ, όσα δεν είχε πετύχει σε τρεις μήνες και επιτέλους έβαλε οκτώ ομάδες από κάτω του στο βαθμολογικό πίνακα…
Τώρα ο Ολυμπιακός αύριο Κυριακή θέλει να ξεκινήσει θετικά και τον β γύρο, αν και οι ερυθρόλευκοι «χρωστούν» ένα ματς από τον α΄ γύρο, το οποίο ορίστηκε για την ερχόμενη Τετάρτη 12 Μαρτίου και είναι ο αγώνας στο Ελληνικό με τον Εθνικό.
Ο Ολυμπιακός στον α΄ γύρο έδειξε δυο πρόσωπα, αφού μέχρι την 8η αγωνιστική δεν είχε νίκη και από τότε μέχρι σήμερα είναι αήττητος, ενώ κατάφερε να καλύψει και τους χαμένους βαθμούς στο Βόλο.
Ο Ολυμπιακός έχει να χάσει από τις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου και σε αυτούς τους 9 αήττητους αγώνες έχει δεχθεί μόνο δυο γκολ. Η ομάδα δεν έχει δεχθεί γκολ σε 3 νικηφόρους αγώνες και για πρώτη φορά σκοράρει για 4 συνεχόμενες αγωνιστικές…
Η τεχνική ηγεσία προβληματίζεται για το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα που περιμένει την ομάδα το προσεχές 15θημερο, όπου ο Ολυμπιακός θα κληθεί να δώσει πέντε δύσκολα παιχνίδια. Μετά το ματς με τον Θρασύβουλο ακολουθεί το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Εθνικό (Τετάρτη 12 Μαρτίου), στο οποίο ο Σούλης Παπαδόπουλος θα προβεί σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, θέλοντας να ξεκουράσει κάποιους παίκτες που αγωνίζονται χωρίς διακοπή από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Από τον αγώνα του Εθνικού θα απουσιάσει, ως γνωστόν, ο Θοδωρής Πακάλτσης, ο οποίος θα εκτίσει την πρώτη από τις τρεις αγωνιστικές της ποινής του. Τα άλλα δύο ματς στα οποία θα απουσιάσει ο έμπειρος αμυντικός είναι αυτά με τον Άγιο Δημήτριο εκτός (16/3) και Αγροτικό Αστέρα εντός έδρας (19/3).

*Επιστροφή στο πρωτάθλημα μετά απο δυο εβδομάδες αύριο Κυριακή η ομάδα Νέων, που δίνει δύσκολο αγώνα στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό.

Ανακοίνωση Αustrian boys

«Μετά το θριαμβευτικό διπλό την προηγούμενη Κυριακή στο Αιγάλεω, επόμενο ματς είναι αύριο με τον Θρασύβουλο. Ομάδες σαν το Θρασύβουλο δεν έχουν ελπίδες μέσα στο ΕΑΚ Βόλου. Τη Κυριακή οι Βολιώτες οπαδοί θα κάψουν τον καρνάβαλο 3:30 στο ΕΑΚ. Καλούμαστε να είμαστε όλοι παρόντες, να αποθεώσουμε την ομάδα για τις συνεχείς επιτυχίες που έχει καταφέρει. Όλοι λοιπόν στο ΕΑΚ για την 4η συνεχόμενη επιτυχία».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου