ΤΟΠΙΚΑ

Να επουλώσει τις πληγές της καλείται η Νίκη

να-επουλώσει-τις-πληγές-της-καλείται-η-851206

Για την επόμενη αγωνιστική έχει αρχίζει να προετοιμάζεται ήδη η Νίκη Βόλου. Μπορεί η ήττα σε ακόμη ένα υποτιθέμενο ντέρμπι να μείωσε το γόητρο του κυανόλευκου συλλόγου, ωστόσο η προσπάθεια δεν μπορεί να τελειώσει εδώ. Ο σύλλογος της Νέας Ιωνίας την Τετάρτη θα αναμετρηθεί με τον Εθνικό Κατερίνης εκτός έδρας και το ζητούμενο είναι οι πληγές και τα λάθη της Τετάρτης να καλυφθούν.

Aλλωστε τα λάθη και το κακό παιχνίδι των παικτών του Νίκου Κουρμπανά δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει κανείς. Κάτι τέτοιο άλλωστε δεν έγινε ούτε από τον Κορίνθιο τεχνικό, που θέλησε μετά την ήττα με 1-2 από την Αναγέννηση Καρδίτσας να αναλάβει τις ευθύνες του. Το ματς στο Πανθεσσαλικό κόντρα στους “κιτρινόμαυρους” μπορεί όμως να μείνει στο παρελθόν και όλοι να ξεχάσουν την κακή εμφάνιση, που είχε ως συνέπεια ακόμη μια ήττα εντός έδρας. Το κλίμα, όπως αναμένονταν, στα αποδυτήρια της Νίκης δεν θα μπορούσε να είναι και το καλύτερο, καθώς η εμφάνιση προβλημάτισε τους πάντες και τους οδήγησε στο να κάνουν την αυτοκριτική τους. Οι αιτίες θα πρέπει να βρεθούν, αφού οι κυανόλευκοι δεν έχουν συνηθίσει σε τόσο άσχημες παρουσίες σε ένα ενενηντάλεπτο. Το πληγωμένο γόητρο της ομάδας της Νέας Ιωνίας όμως μπορεί να γιατρευτεί και ο τρόπος είναι τόσο οι καλές, όσο και οι νικηφόρες αναμετρήσεις στη συνέχεια απέναντι στους υπόλοιπους αντιπάλους. Από τον τεχνικό του συλλόγου δεν μπορεί να υπολογίζεται για την ερχόμενη αγωνιστική ο Χρήστος Χατζηπαντελίδης, μιας και ο κυανόλευκος μεσοεπιθετικός έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες. Ο Χατζηπαντελίδης θα είναι μια σημαντική απουσία στα όπλα που διαθέτει ο Νίκος Κουρμπανάς, καθώς μέχρι σήμερα έχει δώσει αρκετές λύσεις στο σκοράρισμα, αποτελώντας παράλληλα τον πρώτο σκόρερ της ομάδας του με επτά τέρματα. Εύκολα ή δύσκολα όμως το κενό του πρέπει να καλυφθεί, ώστε η Νίκη να πάρει τους τρεις βαθμούς σε μια δύσκολη έδρα. Από την άλλη όχι λόγω καρτών αλλά λόγω τραυματισμού το παρών ενδέχεται να μην δώσει ούτε ο Χρέντσαρ, αφού ο Σλοβάκος μεσοαμυντικός δεν μπόρεσε να προπονηθεί ούτε χθες. Σε αντίθεση όμως με τους προαναφερθέντες, ο Μιχάλης Κουτσογιάννης θα μπορεί να αγωνιστεί, αφού εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής μετά την κόκκινη που είχε δεχθεί απέναντι στη Λαμία. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό να επιστρέψει και στην ενδεκάδα, αφού η δύναμη και το πάθος του στο χώρο της μεσαίας γραμμής μπορούν να βοηθήσουν την Νίκη σε μια ακόμη σκληρή αναμέτρηση.

Ο Φ. Φωτιάδης σφυρίζει στην Κατερίνη
Ο Φ. Φωτιάδης από την Καστοριά θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης Εθνικός Κατερίνης-Νίκη Βόλου την ερχόμενη Τετάρτη. Όπως ανακοινώθηκε χθες, βοηθοί του θα είναι οι Στυλιάδης και Δημητριάδης από τον ίδιο σύνδεσμο. Χρέη τέταρτου διαιτητή θα αναλάβει ο
Χ. Στεφανίδης, επίσης από την Καστοριά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου