ΤΟΠΙΚΑ

Παρά θιν αλός

παρά-θιν-αλός-851206

Αντε βρε! Ευτυχισμένα Γενέθλια…

Το βρήκαμε αλλού και το μεταφέρουμε, γιατί ταιριάζει ως απάντηση σε όσους λένε “σιγά το κράτος που έχουν τα Σκόπια για να δικαιολογείται τόση φασαρία εκ μέρους μας”:
– Κι ο τάκος που κρατάει το φορτηγό, να μη το πάρει η κατηφόρα, μια σταλιά είναι…

Σαν τα κεράκια της γενεθλιάτικης τούρτας της για τη συμπλήρωση τετραετίας, σβήνει η κυβέρνηση τα σκάνδαλα των ημερών της: υποκλοπές, πυρκαγιές, κουμπάροι, ομόλογα, μιζαδόροι, Ζαχόπουλος κ.ά.
Αλλα στο αρχείο και άλλα στο “δε θυμάμαι τι μου λες”.

Ηδη είναι αρκετές οι ανακατατάξεις που έχουν συμβεί στο χώρο του Τύπου και γενικότερα των ΜΜΕ. Κι έρχονται κι άλλες, με αγοραπωλησίες Μέσων και εκδοτικές συμμαχίες.

Εχουμε το αλισβερίσι των μεγάλων συμφερόντων. Εκείνων που ο ένας κατήγγειλε από του “Μπαϊρακτάρη” και ο άλλος από τα κομματικά συνέδρια.

Το νέο τοπίο στα ΜΜΕ θα συμβαδίσει με το υπάρχον τοπίο του πολιτικού σκηνικού ή θα προωθηθεί κάποιο καινούργιο με άλλα πρόσωπα και σχήματα;

Σε τοπικό επίπεδο οι όποιες αλλαγές (σε άλλα μεγέθη φυσικά) έχουν να κάνουν κυρίως με τις μετατοπίσεις στηρίξεων από ένα πρόσωπο σε άλλο. Αλλαγές που συνδέονται όχι μόνο με τα επιδιωκόμενα στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, αλλά και με όσα από τώρα άρχισαν συμφωνούνται για τις εκλογές της Αυτοδιοίκησης.

Από τη συντηρητική παράταξη, για παράδειγμα, και για το Δήμο Βόλου, έχει αρχίσει να διαμορφώνεται νέο σχήμα με καινούργιο επικεφαλής. Το ερώτημα είναι αν θα γίνει αποδεκτό και από Ρηγίλλης μεριά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου