ΤΟΠΙΚΑ

Καλύτερες μέρες ψάχνει ο Εθνικός Ολυμπιακός

καλύτερες-μέρες-ψάχνει-ο-εθνικός-ολυμ-851206

Μετά και την προχθεσινή νίκη του ΠΑΟΝΕ επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών ο Εθνικός Ολυμπιακός απουσιάζει πλέον εννέα βαθμούς από την δεύτερη προνομιούχο θέση. Η ομάδα του Βόλου όμως δεν μπορεί να εγκαταλείψει με τίποτα τις όποιες ελπίδες της απομένουν ώστε να είναι εκείνη που θα δώσει το μπαράζ ανόδου. Από την αγωνιστική που μας πέρασε οι ερυθρόλευκοι κρατούν την ισοπαλία μέσα σε μία δυνατή έδρα όπως είναι αυτή του Θερμαϊκού. Παράλληλα κρατούν από κάτω στην βαθμολογία την ομάδα της Θέρμης και ισοβαθμούν με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Πλέον οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν για την δική τους βαθμολογική αναγέννηση και θα κάνουν ό,τι περνάει από τα χέρια τους ή καλύτερα από τα πόδια τους για να επιβληθούν της Αναγέννησης Άρτας στο ΕΑΚ την ερχόμενη Τετάρτη. Για τον Κώστα Σταματίου τα ευχάριστα έρχονται από το ιατρικό δελτίο, καθώς μετά την επαναδραστηριοποίηση του Σάσα Γέλοβατς και ο Μακρής μπήκε από χθες με την σειρά του σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Το μόνο μελανό σημείο είναι ο τραυματισμός του Λευτέρη Τέα με τον Λαρισαίο μέσο να μην υπολογίζεται για το ματς της Τετάρτης. Ο πρώην παίκτης της Καλαμάτας ξεκίνησε πάντως ατομικό πρόγραμμα δίχως ωστόσο να είναι εκατό τοις εκατό έτοιμος.
Πάντως μετά και από τα όσα έδειξαν την Τετάρτη παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής,
η τεχνική ηγεσία θα μπορεί να εμπιστεύεται ακόμη περισσότερους ποδοσφαιριστές.
Παίκτες όπως οι Γκάγκας, Μπιμπής και Πεχλιβανίδης απέδειξαν πως δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τους συμπαίκτες τους και μπορούν να ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα στο φετινό της στόχο. Πλέον ο ανταγωνισμός ανεβαίνει και αυτό μόνο καλό μπορεί να προκαλέσει στις τάξεις της ομάδας καθώς όλοι θα προσπαθούν για το καλύτερο.

Φιλικό με Ακρόπολη
Ο σύλλογος της Ακρόπολης είναι μια από τις ομάδες με την οποία καλούνται αρκετά συχνά οι ερυθρόλευκοι να δώσουν κάποιο φιλικό. Έτσι και χθες οι δύο ομάδες έδωσαν ακόμη ένα αγώνα φιλικού αλλά συνάμα και προπονητικού χαρακτήρα. Η ομάδα του Βόλου επικράτησε με 3-0 με τον Ιορδανίδη να σκοράρει δύο φορές και τον Βέργο να συμπληρώνει ακόμη ένα. Την ερυθρόλευκη ενδεκάδα αποτέλεσαν παίκτες που κατά κύριο λόγο δεν αγωνίστηκαν την Τετάρτη, ενώ στα θετικά συγκαταλέγεται η επαναδραστηριοποίηση του Μακρή καθώς ξεπέρασε το διάστρεμμα στον αστράγαλο. Συγκεκριμένα αγωνίστηκαν οι: Κουτσιρίμπας, Ευθυμιάδης, Μητσιόπουλος, Πολύζος, Μουρκάκης, Μπέκος, Παπαδάτος, Λούκας, Μακρής, Βέργος, Ιορδανίδης.

Ο Γ. Δαμιανίδης σφυρίζει στο ΕΑΚ
Ο διαιτητής Γ. Δαμιανίδης από την Θεσσαλονίκη θα είναι εκείνος που θα διευθύνει την αναμέτρηση της Τετάρτης μεταξύ του Εθνικού Ολυμπιακού και της Αναγέννησης Άρτας. Ο Δαμιανίδης θα έχει για βοηθούς τους Γ. Δεμερτζή και Α. Πατσιά από τον ίδιο συνδέσμο. Τον ρόλο του τέταρτου θα αναλάβει ο Π. Μελιτζανάς ο οποίος προέρχεται από τον ίδιο σύνδεσμο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου