ΤΟΠΙΚΑ

ΑΓΕΤ: Στον «αέρα» η αυριανή συναυλία

αγετ-στον-αέρα-η-αυριανή-συναυλία-851206

Eνώ μέχρι χθες η ΑΓΕΤ επέμενε να πραγματοποιηθεί η αυριανή εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου, προκειμένου να τιμήσει τον πρόεδρο της Ελληνικής Επιτροπής Διεκδίκησης κ. Ισίδωρο Κούβελο και του Δημάρχους Βόλου και Νέας Ιωνίας για την επιτυχή έκβαση της υποψηφιότητας για τη διοργάνωση των Μεσογειακών Αγώνων του 2013, το ερώτημα που αιωρούνταν και χθες ήταν ποιοι θα είναι παρόντες στη αυριανή εκδήλωση.
Και αυτό γιατί στην αυριανή εκδήλωση, όπως έχει προκύψει από τις μέχρι τώρα δημόσιες δηλώσεις και πληροφορίες στην αυριανή εκδήλωση δεν προτίθενται να παραστούν τα ίδια τα τιμώμενα πρόσωπα. Πρώτος και καλύτερος ο ίδιος ο Δήμαρχος Βόλου που από το περασμένο Σάββατο μετά από επικοινωνία με την εταιρία της ζήτησε να αναβληθεί η εκδήλωση και ότι σε κάθε περίπτωση δεν προτίθεται ο ίδιος να παραστεί, από τη στιγμή που η εταιρία βρίσκεται στο επίκεντρο σκληρής κριτικής από την τοπική κοινωνία. Χθες τον ακολούθησε με δηλώσεις σε ραδιόφωνα του Βόλου ο Δήμαρχος Λάρισας κ. Κώστας Τζανακούλης που θα είναι και για υποθέσεις του Δήμου του στην Αθήνα, ενώ επικαλούμενος ειλημμένες υποχρεώσεις δεν θα παραστεί και ο Ισίδωρος Κούβελος. Επίσης προβληματισμένος για τη συμμετοχή ή όχι στην αυριανή εκδήλωση εμφανίστηκε με δηλώσεις του και ο υπεύθυνος της ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΊΝΑ κ. Ανδρέας Κατσιγιάννης, μολονότι σημείωσε ότι η τοπική βιομηχανία ήταν πάντα αρωγός στις προσπάθειες της Ορχήστρας. Σε κάθε περίπτωση πάντως το θέμα της αυριανής εκδήλωσης αναμένεται να οριστικοποιηθεί εντός της ημέρας, ενώ δεν αποκλείεται το θέμα να συζητηθεί και στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου που συνεδριάζει σήμερα το μεσημέρι.

Επερώτηση
Δουλόπουλου
Εξάλλου με αφορμή την αυριανή συναυλία της ΑΓΕΤ ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας κ. Τέλης Δουλόπουλος κατέθεσε στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου την παρακάτω επερώτηση με αποδέκτη το Δήμαρχο Βόλου.
«Στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΔΒ, σημειώνει ο κ. Δουλόπουλος, εισήχθη ως θέμα, εκτός ημερήσιας διάταξης, η μίσθωση του Δημοτικού Θεάτρου από την ΑΓΕΤ, αντί του ποσού των 11.000 ευρώ , πλέον ΦΠΑ, προκειμένου ως χορηγός των Μεσογειακών Αγώνων, να τιμήσει σε ειδική εκδήλωση, τους κ.κ. Δημάρχους Βόλου, Λάρισας, καθώς και τον κ. Ισίδωρο Κούβελο.
Ως εκπρόσωπος της μείζονος μειοψηφίας αρνήθηκα τη μίσθωση του χώρου, για τους λόγους που αναλυτικά ανέπτυξα στο ως άνω συμβούλιο, με αποτέλεσμα να ληφθεί η απόφαση κατά πλειοψηφία.
Ερωτάται ο κ. Δήμαρχος αν την 6. 3. 2008 θα παραστεί στην ως άνω εκδήλωση ως τιμώμενο από την ΑΓΕΤ πρόσωπο, αποδεχόμενος το παραπάνω αίτημά της;»

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου