ΤΟΠΙΚΑ

Θέλει να πανηγυρίσει και ένα «διπλό» αύριο στο Αιγάλεω ο Ολυμπιακός

θέλει-να-πανηγυρίσει-και-ένα-διπλό-α-851206

Ετοιμος και για το πρώτο «διπλό» φαίνεται να είναι πλέον ο Ολυμπιακός, που στις δυο προηγούμενες αγωνιστικές ξεπέρασε τον εαυτό του και, δείχνοντας ένα διαφορετικό πρόσωπο, πέτυχε για πρώτη φορά δυο συνεχόμενες νίκες, ενώ σκόραρε τόσες φορές, όσες δεν είχε σκοράρει επί δίμηνο, βάζοντας επιτέλους πέντε ομάδες από κάτω του στο βαθμολογικό πίνακα…
Ο Ολυμπιακός, που πήγαινε για αρνητικό ρεκόρ χωρίς γκολ… σκοράρει συνεχώς στα 3 τελευταία του παιγνίδια του, ενώ έκανε θετικό ρεκόρ με δυο γκολ Κυριακή και Τέταρτη, που σίγουρα βοηθά εκτός από την βαθμολογική ανάταση και στο ανέβασμα της ψυχολογίας.
Αυτό που χρειάζεται πλέον είναι και ένα «διπλό» αύριο Κυριακή στο Αιγάλεω για να κλείσει θετικά τον α΄ γύρο, αν και οι ερυθρόλευκοι θα «χρωστούν» ένα ματς, το οποίο έχει ορισθεί για την Τετάρτη 12 Μαρτίου και είναι ο αγώνας στο Ελληνικό με τον Εθνικό.
Ο νεαρός τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος, παρ’ ότι η ομάδα δεν είναι από αυτές που προσφέρουν θέαμα, δείχνει να δικαιώνεται, αφού στις δυο τελευταίες αγωνιστικές πήρε δυο σημαντικές νίκες κόντρα στην Καλαμάτα, που έχει ίδιους στόχους αλλά και επί του πρωτοπόρου ΠΑΣ Γιάννενα .
Στόχος πλέον είναι καταρχήν η συνέχιση του αήττητου σερί, αφού η ομάδα έχει να χάσει από τις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου και σε αυτούς τους 8 αήττητους αγώνες έχει δεχθεί μόνο δυο γκολ. (Καστοριά- Ολυμπιακός 1-1, Ολυμπιακός-Πιερικός 1-0, Εθνικός Αστέρας- Ολυμπιακός 0-0, Ολυμπιακός-Πανθρακικός 0-0, Καλλιθέα- Ολυμπιακός 0-0 ,Ολυμπιακός-Σέρρες 1-1, Ολυμπιακός –Καλαμάτα 2-0 και Ολυμπιακός- ΠΑΣ Γιάννενα 2-0).
Ο Ολυμπιακός μαζί με Αγιο Δημήτριο, Καστοριά, Καλαμάτα και Πιερικό είναι οι ομάδες που δεν έχουν νίκη εκτός έδρας, ενώ ο αυριανός αντίπαλος του Ολυμπιακού στην έδρα του έχει 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.
Οι ερυθρόλευκοι πάντως βλέπουν με άλλο αέρα τη συνέχεια και, έχοντας ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη, θέλουν όσο το δυνατόν να ανεβούν ψηλότερα, με τον προπονητή Σούλη Παπαδόπουλο να δηλώνει ότι θα εφησυχάσει μόνο αν η ομάδα έχει τέτοια θέση που θα έχει και το δικαίωμα του λάθους!!!
Ως τώρα στον Ολυμπιακό μόνο ο Θοδωρής Πακάλτσης έχει παίξει μέχρι στιγμής σε όλα τα ματς (15), αλλά θα λείψει τώρα από 3, αφού χρωστά μια ποινή στο ματς με τον Εθνικό και τώρα που συμπλήρωσε 7 κάρτες θα λείψει και από τα ματς της 19ης και 20ης αγωνιστικής στο Μπραχάμι με τον Αγιο Δημήτριο και στο Βόλο με Αγροτικό Αστέρα. Αύριο στο Αιγάλεω θα λείψει ο Γιάννης Τσάγγαρης που έχει παίξει σε 13 ματς και έχει συμπληρώσει 4 κάρτες αλλά και ο Σκαρλάτος. .

Με κόσμο στο Αιγάλεω
Αρκετός φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού αναμένεται να βρεθεί αύριο στο Αιγάλεω, ενώ οι Austrians boys εξέδωσαν ανακοίνωση, όπου τονίζουν: «Μετά τις επιτυχίες της ομάδας το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να απευθύνουμε ευχαριστίες, αλλά και το περισσότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βρεθούμε την Κυριακή στο Αιγάλεω. Ετσι διοργανώνεται μεγάλη εκδρομή, μια εκδρομή από τις καλές – παλιές, σαν αυτές που ξέρουμε, σαν αυτές που κάναμε στο παρελθόν, σαν αυτές που αξίζει να διοργανώνουν οι AUSTRIAN BOYS. Συμμετοχές το απόγευμα στα γραφεία του club μετά της 7 μ.μ. Πληροφορίες στα τηλ.6938676856-6944580685.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου