ΤΟΠΙΚΑ

Νοκ άουτ ο Χρέντσαρ

νοκ-άουτ-ο-χρέντσαρ-851206

Ενα καθοριστικό και κρίσιμο παιχνίδι περιμένει τον Νίκο Κουρμπανά και τους παίκτες του για την 18η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, που θα διεξαχθεί σε δυο δόσεις, την Τετάρτη και την Πέμπτη. Οι κυανόλευκοι έχουν αφήσει πίσω τους την ισοπαλία στην Λαμία και βλέπουν μπροστά στο θεσσαλικό ντέρμπι που ακολουθεί με την Αναγέννηση Καρδίτσας και αναμένεται να κρίνει πολλά στην βαθμολογία. Οσον αφορά στο οικονομικό, οι πληρωμές θα συνεχιστούν μέσα στις επόμενες ημέρες σύμφωνα με τις υποσχέσεις των διοικούντων της ΠΑΕ. Εν τω μεταξύ νοκ άουτ τέθηκε ο Εντουάρντ Χρέντσαρ.

Χωρίς Κουτσογιάννη και Χρέντσαρ
Το ματς με την Καρδίτσα θα γίνει την Πέμπτη στο Πανθεσσαλικό και η Νίκη χρειάζεται απαραίτητα τους τρεις βαθμούς, μήπως και μπορέσει με συνδυασμό αποτελεσμάτων να μπει ξανά στο κόλπο της διεκδίκησης της δεύτερης θέσης.
Οι κυανόλευκοι θα κάνουν σήμερα ακόμη μια προπόνηση και στη συνέχεια θα τους δοθεί ρεπό για την Κυριακή. Θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα, μπαίνοντας στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για το εντός έδρας ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Σε αυτό το παιχνίδι ο Νίκος Κουρμπανάς δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μιχάλη Κουτσογιάννη που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στην αναμέτρηση της Λαμίας, ενώ πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Εντουάρντ Χρέντσαρ. Ο Σλοβάκος αμυντικός ένιωσε ενοχλήσεις κατά την διάρκεια της αναμέτρησης στην Λαμία, αλλά προτίμησε με αυτοθυσία να συνεχίσει κανονικά τον αγώνα, χωρίς μάλιστα να ενημερώσει το τεχνικό τιμ. Τελικά η κατάσταση του επιδεινώθηκε και υπέστη θλάση στο πόδι, που θα τον κρατήσει για δέκα ημέρες περίπου -μπορεί και περισσότερο- εκτός αγωνιστικού χώρου. Εν τω μεταξύ αποφασίστηκε, ο Χρήστος Χατζηπαντελίδης, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, να εκτίσει την ποινή του στο ματς με τον Εθνικό Κατερίνης.
Παρελθόν αποτελεί και τυπικά ο Λαπείκις που επέστρεψε στην πατρίδα του, καθώς δεν αγωνίζονταν τελικά στην θέση για την οποία αποκτήθηκε.

Εχει ανάγκη τον κόσμο της
Η ομάδα της Ν. Ιωνίας, ολοκληρώνοντας τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, βρίσκεται οκτώ βαθμούς απόσταση από τον δεύτερο ΠΑΟΝΕ. Αυτό που πληρώνει περισσότερο είναι οι απώλειες στην έδρα της. Ετσι μπαίνει στον δεύτερο γύρο, από την πέμπτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας κάποιες λιγοστές ελπίδες για την ανατροπή. Βέβαια το έργο της είναι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά παίκτες και τεχνική ηγεσία δεν θα τα παρατήσουν εύκολα. Σε αυτή την προσπάθειά της η Νίκη έχει αναμφίβολα ανάγκη και τον κόσμο της. Μπορεί στο παιχνίδι με την ΑΕ Γιάννενα να υπήρξε περισσότερος κόσμος από προηγούμενα ματς στις κερκίδες, ωστόσο η αποχή των οργανωμένων, αλλά και κάποια άσχημα αποτελέσματα που ανάγκασαν τη Νίκη να υποχωρήσει στον βαθμολογικό πίνακα, έχουν αποτρέψει γενικότερα τους φιλάθλους να πηγαίνουν στο γήπεδο. Στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας όμως οι κυανόλευκοι περιμένουν να έχουν και τους φιλάθλους στο πλευρό τους, παρά το γεγονός ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί σε εργάσιμη ημέρα.

Ο Κ. Γαλατσός στο Πανθεσσαλικό
Ο Κ. Γαλατσός από τον Σύνδεσμο Θεσσαλονίκης θα είναι ο διαιτητής που θα διευθύνει την αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού μεταξύ της Νίκης και της Αναγέννησης Καρδίτσας. Βοηθοί του θα είναι οι Α. Χαδήμογλου και Α. Παπαδάτος και 4ος ο Πεχλιβανίδης, όλοι τους από την συμπρωτεύουσα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου