Επί τάπητος στη Δ.Ε. του Επιμελητηρίου

Τελευταία ενημέρωση: 2013-09-04, 14:35:45
Επί τάπητος στη Δ.Ε. του Επιμελητηρίου

Ως θέμα συζήτησης στη σημερινή συνεδρίαση της διοικητικής επιτροπής του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, εισάγεται η επιστολή κόλαφος, που κοινοποίησε στα μέλη του φορέα, ο Προεδρεύων στην Αναπτυξιακή, Κων. Λεβέντης για τον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας.

Ο Πρόεδρος Αρ. Μπασδάνης, που φαίνεται να μην τον αγγίζουν οι εξελίξεις γύρω από τη διπλή παραίτηση του ίδιου και του γραμματέα Στάθη Πλαστάρα, απηύθυνε χθες, πρόσκληση στα μέλη της διοικητικής επιτροπής για συνεδρίαση στις δύο σήμερα το μεσημέρι.

Μεταξύ των οκτώ θεμάτων που περιλαμβάνονται στην ατζέντα της συνεδρίασης, είναι η αντικατάσταση των παραιτηθέντων Προέδρου και Γραμματέα της Αναπτυξιακής, Θέκλας Καμμένου και Β. Ζαχείλα, αλλά και η επιστολή- κόλαφος του κ. Λεβέντη για τη λειτουργία της εταιρείας.

Υπενθυμίζεται ότι με την επιστολή που κοινοποίησε στους μετόχους και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Αναπτυξιακής, στα μέλη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και στα Μ.Μ.Ε., ο κ. Λεβέντης, εξέθετε ένα προς ένα τα προβλήματα της λειτουργίας της εταιρείας. Αναληθής ισολογισμός, τιμολόγια χωρίς τα απαιτούμενα παραστατικά, διακίνηση μεγάλων χρηματικών ποσών ανάμεσα σε Επιμελητήριο και Αναπτυξιακή χωρίς παραδοτέο έργο, παράνομη απασχόληση του προσωπικού της Αναπτυξιακής για λογαριασμό του Επιμελητηρίου με αποτέλεσμα να καταστρατηγούνται διαδικασίες ΑΣΕΠ και να αποφεύγεται η καταβολή έμμεσων φόρων.

Στη σημερινή συνεδρίαση δεν διασφαλίζεται η παρουσία των τριών μελών της Δ.Ε., κ.κ. Αθ. Σταυρίδη, Στάθη Πλαστάρα και Ευδοκίας Καπούλα, που αναμένουν υπηρεσιακή απάντηση για τον τρόπο λειτουργίας της επιτροπής, που θα κρίνει και την τελική στάση τους.

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
3
=